Mehmetçiğin kanında ABD nin kanlı eli var! - Eskişehir Haber

Sezgin Kocabay

Sezgin Kocabay
Sezgin Kocabay

Mehmetçiğin kanında ABD nin kanlı eli var!

Mehmetçiğin kanında ABD nin kanlı eli var!
Yayınlama: 13 Ocak 2024 Cumartesi - 2.325
A+
A-

Ne zaman Türk Devleti olarak kendimize gelmeye, dirilmeye çalışsak hemen akabinde hem ülke içinde hem de ülke dışında Emperyalist odaklar ve yerli tetikçilerinin harekete geçtiklerini görüyoruz.

Ülkemizi güya dış tehditlerden koruması için üyesi olduğumuz NATO nun amacı meğer Türkiye’yi kontrol altında tutmasıymış. Yıllardır içimizdeki MANDACI yav-şaklar meğer bizi hep kandırıyorlarmış!

Nasıl mı?

Stratejik ortağımız ve 100 yıllık dostumuz olarak bildiğimiz ABD 20 Aralık 2023 tarihinde YPG terör örgütü ile 15 günlük ağır silahlar ve hava araçlarının desteğinde bir tatbikat yaptılar. Bu tatbikatın bittiğinin 2. günü 24 noktadan sınır ötesi üs noktalarımıza eş güdüm halinde son 30 yılın en büyük saldırısı yapıldı ve 12 yiğidimiz şehid oldu.

Tam buna karşılık verdik derken; terör örgütünün alışıla gelmişin dışında askeri üs bölgelerimize 2. bir saldırısı da dün gerçekleşti ve 9 askerimiz şehid olurken, birçok asker de yaralandı.

Bu saldırıları vekâleten YPG üzerinden yapan ABD ve İSRAİL, İRAN ın da arka plandaki desteği ile Türkiye’yi kıskaca almaya çalıştıklarını görüyoruz.

Gazze deki soykırımı en sert tepkiye gösteren Türkiye’ye gözdağı verme gayretlerinin bir sonucu olan bu saldırılar 60 yıldır devam ediyor… Kullanılan silahlar ABD ve BATI menşeli silahlar, destek veren ülkeler yine AB ve ABD… Rusya’nın da el altından çanak tuttuğunu ve desteklediğini de görünce durumun MİLLİ GÜVENLİK sorunu haline geldiğini yeniden algılamış olduk.

Terör ve terör destekçilerine AB ye girme yalakalığı ve uyum yasaları çerçevesinde dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyen müsamaha ve birçok alanlarda Devletin de parasal desteği ile siyasal yapıların bu işin legal alanda alt yapısını hazırlamalarına göre dizayn edilmiş HUKUK SİSTEMİMİZ artık bu milletin kanına dokunuyor.

Her dönem Devlete meydan okuyan terörle iltisaklı kişilere destek olanlar kimler?

CHP li belediyeler ve yöneticiler ile DEM Parti..

TMMO, TTB, TÜSİAD, ADD, ÜNİVERSİTELER ve Ali KOÇ gibi dedesi Osmanlıyı parçalayan sermaye ve sanat çevreleri…

28 Şubat, Gezi olayları ve 15 temmuzda bu şahıs ve kurumların tavırlarını görmedik mi?

PKK kurulduğu zaman da HAS HOLDİNG sahibi Kemal HAS ın yüklü miktarda parayı ÖCALAN a verdiğini gogle teyzeye sorsanız bile size söyleyecektir..

Yüzünde Atatürk maskesi takıp 100 yıldır Kürt Sorunu oluşturmaya çalıştıranların her seçimde PKK nın siyasal kanadını meclise taşımaları sıradan siyasi hamlelere dönüşmesine tepkisiz kalan bir kitlenin vicdanına bakarak bu kan ve kumpası çözümlememiz mümkün değildir.

Devlet ACİL EYLEM PLANI uygulamalıdır.

Terörün KÜRTSELLEŞTİRİLME algısının önüne geçilmeli, bölge halkının terörün siyasal kanadına desteğinin dip yaptığı bu dönemde halkın terör propagandası ve algılara karşı korunması için basın yayın ve sosyal alanlarda sıkı bir kontrol uygulanmalı.

Teröre en ufak tabirle destek veren kişi, kurum, yapı, hiçbir alt hukuk süzgecine tabi olmaksızın MİLLİ GÜVENLİĞİ TEHDİT unsuru sayılarak gereken tedbirler alınmalı, faaliyetleri durdurulup mal varlıklarına el konulmalı.

Teröre destek veren kişiler KAMU HİZMETLERİNİ KULLANMAKTAN MEN EDİLMELİ. Yeşil kartı, ehliyeti, elektrik, su veya doğalgaz abonelikleri iptal edilip, sağlık sistemi ve diğer kamusal hizmetlere ulaşması kısıtlanmalı.

Teröre destek verenlerin diploma, unvan veya sıfatları dondurulmalı.

Teröre destek verenlerin seçme ve seçilme hakları askıya alınmalı.

Teröre destek vermekte ısrarcı olanlar vatandaşlıktan çıkarılarak mal varlıklarına el konulmalı.

Teröre destek verenlerle ilgili ceza evleri eleman denşirtme, kendini geliştirme veya terörün hedefleri doğrultusunda yaşamlarını devam ettirme fırsatları verilmeyerek farklı infaz tedbirleri uygulanmalı.

              ABD de, AB ülkelerinde, İngiltere de, İsrail de, Rusya da bundan daha ağır tedbirlerin uygulandığını görüyorken devlet olarak reflekslerimizin bu kadar törpülenmesine artık bir dur denmelidir.

Bunlar iç tedbirler…

              Siz bu tedbirleri uygulamaya koyacağınızı deklere edin… Bırakın uygulamasını… Bak bakalım el mi yaman, bey mi yaman!

              Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, bu talepleri mecliste dile getirecek yiğitlere selam söylüyoruz.





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024