Bu mantık Yetim hakkı yemekse siz onu Ahmet Ataç’ a sorun - Eskişehir Haber

Konuk Yazar

Konuk Yazar
Konuk Yazar

Bu mantık Yetim hakkı yemekse siz onu Ahmet Ataç’ a sorun

Bu mantık Yetim hakkı yemekse siz onu Ahmet Ataç’ a sorun
Yayınlama: 19 Mart 2024 Salı - 4.175
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Odunpazarı Belediyesi’nin daha henüz tamamlanmamış,Müteahhidin de her iki ayağından vurulduğu Kongre merkezi ve Pazaryerinin gösterilmelik açılışında Nebi Hatipoğlu için tüyü bitmemiş yetim parasını,vakıflara,tarikatlara peşkeş çekecek demiş..Aynı iddiaları ilk olarak sokak ağzıyla CHP nin isim yapmak isteyen yeni İl Başkanı Talat Yalaz dile getirmişti.

Bahsi geçen hadise AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatipoğlu’nun,Birlik Vakfı’nı ziyaret ettiğinde bütün vakıflar ve meslek örgütlerinde “Kapımız herkese açık”olacak sözlerine tepki olarak dile getirildi.Piyasa ve isim yapma derdi ile yanıp tutuşan CHP İl Başkanı Av.Talat Yalaz bir iddia da bulunurken önce kendilerine bakacak.

Yıllarca Almanya da yaşamış olan Eskişehir’li Zekayi Işın içerisinde bulunduğu dini yapı hakkında kitap yazdı.Kitabın adı “Süleymancılık Cemaate Adanmış 40 Yıllık Hüsran”. Işın kitabında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ziyarete gittiklerini İstanbul seçimleri için yardım etmek istediklerini Ataç’ın da kendilerine yardım ettiği yazıyor.Bu kitap piyasa da ve hiç bir tekzip almadı.

Yine Ahmet Ataç’a 2013 yılından başlayarak belirli bir döneme kadar bir cemaatin mensuplarının buradan 1030 km uzaklıktaki Adıyaman’a milletin parasıyla defalarca götürülüp,götürülmediğini sorun.

Ahmet Ataç,Ekrem İmamoğlu gibi hatırlamıyorum derse normaldir yaş olmuş 78.. O zaman Tepebaşı Belediyesi Sosyal projeler koordinatörü,Başkan yardımcısı sıfatı taşıyan Seyit Yıldızhan’a sorun.O da hatırlamaz ise Kayra Turizmin sahibi Selami Uzun’a sorun…

Ahmet Ataç ÇEVSAD ve Beşir Derneğinin etkinliklerinde ,yemekli toplantılarına sponsor olmuş mu olmamış mı unutmadan  onuda sorun..

Şimdi Özgür Özel ve CHP İlBaşkanı nın  mantığına göre TepebaşıBelediyesi’nin  CHP’li Başkanı Ahmet Ataç tarikatlara yardım ederek,otobüs tedarik ederek,sponsor olarak tüyü bitmemiş yetim parasını tarikatlara peşkeş çekmiş mi oluyor.

CHP İl Başkanı, Nebi Hatipoğluna sorduğu soruyu,Ahmet Ataç’a sorabilir mi???

CHP Deniz Baykal’dan sonra çok değişti.Yeni CHP’nin  yöneticileri kimi ne ile suçluyorlar ise bilin ki kendileri kınadıkları eylemleri yapıyorlardır.İsim ve piyasa yapmak amacı ile açıklama yapan CHP’nin  İl Başkanı da bu yeni ekolün temsilcisi olmak için büyük çaba gösteriyor..

Avukat olan İlBaşkanı’nın  yaşı çok genç.Kendisine örnek alacağı kişi olarak meslektaşı Tahsin Bezek’i öneriyorum..Kazım Kurt’un kötü bir kopyasını daha kimse çekemez.

Haaa ! şu da var CHP liler yetim hakkı nasıl  yenirmiş  çok merak ediyorlarsa Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Yıllarca Ender Sakpınar’a ödemiş olduğu maaş ve harcırahları  sorgulasınlar.Ender Sakpınar’ ı bilmeyenler varsa da Google Arama motoruna  sorsunlar ben burada  yazarsam farklı mana çıkartırlar

Haber Ötesi
İskender Kalenderoğlu





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024