SİVRİHİSAR İÇİN MİKRO FİKİRLER MAKRO PROJELER - Eskişehir Haber

SİVRİHİSAR İÇİN MİKRO FİKİRLER MAKRO PROJELER

SİVRİHİSAR İÇİN MİKRO FİKİRLER MAKRO PROJELER
Yayınlama: 13 Ağustos 2012 Pazartesi - 9.172
A+
A-

Saygıdeğer Hemşehrilerim, Kıymetli Okurlarım!

Hepinizi içtenlikle ve saygıyla selamlarım. Bu yazımda sizlere SİVRİHİSAR’ın sosyal medyadaki yeri ve küçük fikirlerin büyük projelere dönüşmesini dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım Karar siz Saygıdeğer okurlarındır.

Gelişen teknoloji günlük yaşamımızı son sürat etkilemeye devam ediyor. Olaylarla gelişen teknoloji sayesinde daha çabuk yüzleşiyor, sebep ve sonuçlarına ilişkin düşünce üretebiliyoruz. Bilişim çağı denen bu dönemde SİVRİHİSAR olarak biz sosyal medyada yerimizi almamıza rağmen, bunu yeterli bulmuyor ve yerimizi daha fazla almalıyız diye düşünüyorum.

Sosyal medya her geçen gün daha fazla insan tarafından kullanılmaktadır. Gelişen olaylara ilişkin açılan sayfalarda insanlar görüşlerini birbirleriyle paylaşmaktadır. . Her olan olayı olumsuz bir bakış açısı ile değerlendirmek yerine, sosyal medyanın olumlu tarafını her alanda aktif bir şekilde kullanmalıyız. Böylece sanal ortamda daha kolay örgütlenerek her hangi bir konuda fikir üretmek ve paylaşmak için bir güç oluşturulmalıyız.

İnternetin yaygınlaşması ve kullanan insan sayısının artması sosyal medyanın da gücünü artırmaktadır. Ülkemizin çeşitli illerinde bulunan binlerce hemşerimiz memleket özlemlerini, SİVRİHİSAR haberlerini artık gazeteye, dergiye veya televizyona gerek kalmadan elinin altındaki bir tuşla çok kolay ulaşabildiği sosyal medya aracılığı gibi birçok platformda giderebilmektedir.

Teknolojinin bu kadar hızlı ilerlemesi ve sosyal hayatımızı etkilemesi SİVRİHİSAR ve SİVRİHİSAR’ lı yı nasıl etkiler?  ‘’SİVRİHİSAR’’ olarak sosyal medyanın neresindeyiz?

SİVRİHİSAR’ a her gittiğimde karşılaştığım insanların yazılarımızı okudukları, şu konuda da yazılar bekliyoruz gibi öneriler getirdiklerini görmekten, duymaktan ve bunu çok net olarak gözlemlemekten oldukça mutlu olduğumu ifade etmeliyim.

Bunun yanında şu gerçeği de göz ardı etmemek gerekir. SİVRİHİSAR’ da internet kullanımı çok alt seviyelerdedir. Bu kullanım olayı elbette ekonomik şartlarla doğru orantılıdır. Bunu kabul ediyorum ama bilgiye çabuk ulaşabilmek için sanal ortama duyulan ihtiyaç oldukça fazla olmaya başladı..

Bunun için Sosyal medyada tüm yolların kesiştiği ve daha çok kullanılan “Facebook” paylaşım sitesinde açtığımız “SİVRİHİSAR İÇİN KAÇ KİŞİ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK” isimli gurupta “SİVRİHİSAR İÇİN MİKRO FİKİRLER MAKRO PROJELER” başlıklı bir platform oluşturularak en küçük fikrin dahi değerlendirilerek yol haritası çizilmesi ve yöneticilerimize esin kaynağı olmasını amaçlamaktayız.

Bu platformda güzel fikirler ve SİVRİHİSAR’ ın ufkunu açacak çok değerli bilgiler ve yorumlar geleceğine inanmaktayım. Katılımcıların şunu bilmesinde fayda vardır, SİVRİHİSAR için en küçük fikirler dahi değerlendirilecek ve bunlar bir dosya haline getirilerek ilgili makamlara da sunulacaktır.

Bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını, insanlara yardımcı oldukça gönüllerinde yer edileceğini ve SİVRİHİSAR’ ın çıkarları bireysel çıkarlarımızdan önde tuttuğumuz da çevremizdekilerle daha sağlıklı bir ilişki kurabileceğimizin bilinmesini isterim. Böylece SİVRİHİSAR sosyal medyada ki yerini alarak bölgede ki ve ülkede ki hak ettiği değerini ve yerini herkese duyurmaya devam edecektir.

Haydi SİVRİHİSAR, bir kez daha düşünün… Gelecek adına, gelecek nesiller adına… Geleceğe yeni yeni yatırımlar, yeni düşünceler bırakma adına… Toplumsal  birliktelik adına… Sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda daha iyi bir SİVRİHİSAR adına.

Hepinize saygılar sunar işlerinizde kolaylıklar dilerim.

            

SAYGILARIMLA Necmi GÜNAY

necmigunay@hotmail.com





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024