29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI - Eskişehir Haber

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI
Yayınlama: 29 Ekim 2011 Cumartesi - 8.586
A+
A-

ATA'MIZIN En Büyük Bayram Dediği CUMHURİYET BAYRAMI Kutlu olsun... Ülkemizin 88 yaşını kutluyoruz...ve insanlık var oldukça Cumhuiyet yaşamaya devam edecektir.

Aklın, bilimin, aydınlıgın,özgürlüğün,bağımsız lığın muasır medineyetlerin ve çağdaşlığınTürk Halkı'na bahşedilen bu üstün irade ve idarenin yaşamımıza girişinin 88. yılı kutlu olsun...

Vatanını seven milletine gönül veren, Cumhuriyetimizin erdemlerine sahip çıkan, Atatürkçü düşünceyi,kemalizmi rehber edinen bireyler olarak, Türk devleti ve milletinin varlığını,bölünmez bütünlüğünü, ebedileştirmenin tek yolu ve ışıgı Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti sonsuza degin yaşatmak ve taşımaktır..

Bu topraklar üzerinde geçmişte oldugu gibi, bu gün içinde kem gözlerin oldugunu ve hep olacagını bilerek, vatanımızda, ulusal birlik ve bütünlüğümüzü koruduğumuz müddetçe memleketimiz üstüne oynanan her türlü oyunlar, boşa çıkacaktır!

Bugün üzerinde yaşadığımız BİNLERCE YILLIK TÜRK YURDU Güzel vatanımızı borçlu olduğumuz,başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Kurtuluş Savaşını başaran, Cumhuriyet'i kuran ve bugünlere gelmesinde emeği olan tüm insanlarımızı minnetle şükranla onurla ve gururla anıyoruz.

Hiç bir mazeret TÜRKİYE CUMHURİYET' inin kuruluşunu kutlamamak, hatta ötelemek için geçerli sebep değildir.Cumhuriyetimize,devri mlerine ve erdemlerine,tüm olabilecek olan her türlü saldırıya, birlik beraberlik ülküsüyle, sahip çıkacağınıza olan inancımla Cumhuriyet Bayramımızı canı gönülden kutluyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

SAYGILARIMLA Necmi GÜNAY





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024