CESURYÜREK “KEMAL KAYTAN” - Eskişehir Haber

CESURYÜREK “KEMAL KAYTAN”

CESURYÜREK “KEMAL KAYTAN”
Yayınlama: 28 Mart 2011 Pazartesi - 12.832
A+
A-

Saygıdeğer Hemşehrilerim, Kıymetli Okurlarım, Çok Değerli Muğla’ lılar! Hepinize saygılar sunarım. Bu yazımda içimizden birini, Değerli dostum, Can Arkadaşım ve medeni cesaretini ayakta alkışladığım “CESURYÜREK, Kemal KAYTAN” ı anlatmaya çalışacağım. Kendisi bu dönemde AKP Muğla milletvekili Aday Adayıdır.  Sürç- lisan edersem affola…

KAYTAN ailesinden Yusuf Bey ve Nazlı Hanımın 4 çocuklarından 3 ncüsü olan Kemal KAYTAN 1964 yılında Sivrihisar’da doğdu. İlköğretimini İstiklal bağı köyü ilkokulunda, Orta Öğretimini Sivrihisar Ortaokulunda, Lise eğitimini ise Sivrihisar Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümünde bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümünde eğitimine devam etmektedir.

İş hayatına 1986 yılında YENİKÖY TERMİK SANTRALİ 'nde Makine Teknisyeni olarak başlamış, aynı yıl Şenay hanımla evlenmiş,1987 yılında YATAĞAN TERMİK SANTRALİ’ ne tayin olmuştur. 25 yıl Yeniköy, Yatağan Termik Santralinde işçi olarak, TES-İŞ Sendikası, TEK Işık Spor Kulübü, YATEL-KO Tüketim Kooperatifinde yönetici olarak çalışmış, 1996 yılında ise KAYTAN A.Ş.'yi kurmuştur.

KAYTAN A.Ş” bünyesinde; Çiftçilik, Hayvancılık, Tekstil, Medya, İletişim ve Bilişim Ürünleri Pazarlama, İnşaat, Mobilya ve Beyaz Eşya, Toptan Gıda, İşçilik hizmetleri, yemek fabrikası, öğrenci yurtları ve nakliyat işleri bulunmaktadır. Tekstil firması kurup 200 işçi kapasitesine ulaşmış istediği sonucu alamayınca bunu kapatmıştır. Eğitim ve Resmi Kurumlara toplu yemek, işçilik hizmet alımları ve 200 kişilik öğrenci yurtları ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Sahibi olduğu şirketler grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir. 25 yıllık evli Seval ve Selda isminde iki kız çocuğu babasıdır. Bünyesinde ortalama 100 kişi çalışmaktadır. Yatağan’da ikamet etmektedir.

 

Kemal KAYTAN kimdir?

—Bugüne kadar hep ilklere imza atan Kemal KAYTAN milletvekilliğine adaylığını koyarak yine ilkelerin insanı olduğunu göstermiştir.

—Girişimciliği çok seven Kemal KAYTAN modern yaşamın tüm gereklerini yerine getiren, öngörüleriyle geleceği daha iyi gören ve hızlı karar alan genç müteşebbistir.

—Kemal KAYTAN İşçi olarak çalışırken emeğin yanında olmuş, kendi gibi, işçi arkadaşlarının sosyal kazanımlarında daha etkin mücadelede yer almak için sendikal faaliyetlerde bulunmuş, Sendika yönetiminde görev almıştır.

— Kemal KAYTAN Yatağanlı olarak Yatağan ve Muğla’nın sorunlarını Ankara’ya taşımak ve sorunları bir bir çözüp, halkın sesi olmak isteyen ve bundan gurur duyan biridir.

— Kemal KAYTAN kolektif çalışmaya, iş hayatında takım ruhuna ve beyin fırtınasına verdiği önemden dolayı kısa zamanda zirveye çıkmıştır.

—Kemal KAYTAN sosyal aktiviteleri bakımından çok faal olan bunu tüm yöresine duyuran, kurduğu “KAYTAN FM” ile gösteren biridir.

— Kemal KAYTAN spora verdiği değerden dolayı “KAYTAN VOLEYBOL TAKIMI” nı kurarak gençlere sporun ne kadar önemli olduğunu anlatmış ve onları zararlı alışkanlıklardan kurtarmıştır.

— Kemal KAYTAN kültüre verdiği önemi en güzel şekilde “KAYTAN FOLKLOR EKİBİ” ni kurarak gençlerin sosyal aktivitelerde yer almasıyla, önemli roller üstlenmiştir.

— Kemal KAYTAN işyerinin bağrından çıkan “YATEL-KO” tüketim kooperatifinde yönetici konumunda görev alarak dayanışmanın ve paylaşımın en güzel örneğini göstermiştir.

—Kemal KAYTAN çalıştığı işyerinin futbol takımı olan “TEK IŞIK” spor kulübünde aktif yönetici olarak görev alarak sporcuların motivasyonunda birleştirici rol almıştır.

—Kemal KAYTAN’ ın tüm hizmetleri göz önüne alındığında; hedeflerinin ana maddesinin her zaman; İNSAN ve HALKA HİZMET olduğunu göreceksiniz.

 —Kemal KAYTAN Milletvekili olduğunda Muğla’ya olduğu kadar ülkemize de en iyi hizmeti vereceğinden kuşkum yoktur.

12 Haziran 2011 de yapılacak Genel Seçimlerinde 24.ncü Dönem Milletvekilli olabilmek için Aday Adaylığını açıklayan Kemal KAYTAN’ ı medeni cesaretinden dolayı canı gönülden kutlar, kendisinin her zaman yanında olduğumu belirtir, çıktığı yolda başarılar dilerim.

 İş hayatında gösterdiğin başarıyı "Vekilimiz" olarak da göstereceğine inancım tamdır. Bu süreçte şahsımın Sayın Kemal KAYTAN’ ın emrinde olduğumu bilmesini isterim. Allah yardımcısı olsun ve utandırmasın...  

Cesur yüreklerin artarak devam etmesini, İlçem SİVRİHİSAR içinde kendine güvenen donanımlı bilgili ve kaliteli insanların siyaset sahnesinde rol almasını can-ı gönülden isterim. Bu duygularla hepinize saygılar sunar, işlerinizde kolaylıklar dilerim.

 

SAYGILARIMLA  Necmi GÜNAY

necmigunay@hotmail.com

05072183066





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024