Büyükerşen’e Eskişehir’in koltuk borcu ne zaman bitecek - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

Büyükerşen’e Eskişehir’in koltuk borcu ne zaman bitecek

Büyükerşen’e Eskişehir’in koltuk borcu ne zaman bitecek
Yayınlama: 18 Mayıs 2024 Cumartesi
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu uzun  süren sessizliğini bozdu Hatipoğlu, Yerel seçimler sürecinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan nepotizm (eş, dost, akraba kayırmacılığı) hastalığından çokça bahsetmiştim.Bu hastalık ne yazık ki belediyelerimizde bütün hızıyla seyrediyor. Bu konuyu çok yakında geniş şekilde gündeme taşıyacağım. dedi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoglu;Ancak bunun öncesinde eski belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen’in belediyede “danışman” sıfatıyla görevlendirilmesinin şaşkınlığı içerisindeyim. Eskişehir’in, Yılmaz Bey’e koltuk borcu ne zaman bitecek Allah aşkına?

Öte yandan bu konuda bir bilgi kirliliği ve şeffaf yürütülmeyende bir süreç mevcut. Şimdi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ayşe Ünlüce Hanımefendi’ye buradan bütün samimiyetimle tüm hemşehrilerimiz adına sormak istiyorum:

Bu “danışmanlık” konusunun içyüzü ve görev tanımı nedir?

Yılmaz Büyükerşen’in aylık danışmanlık geliri kaç lira olacak

Yine Büyükşehir Belediyesi bünyesinde başkana tahsisli 2 adet Audi A8 makam aracı bulunmakta idi. Eski model olanı öğrendiğim kadarı ile satıldı. Sizde yeni model bir Volvo S90 marka makam aracı edinmişsiniz. Peki yeni model olan A8 Long marka araç nerede?

Yılmaz Büyükerşen bu aracı makam aracı olarak kullanmaya devam edeceği doğru mudur?

Siz gelir gelmez bu yüzden mi yeni makam aracı almaya mecbur kaldınız?

Tüm Eskişehir halkı adına kamuoyunun ivedilikle aydınlatılmasını rica ediyorum



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024