Kazım Kurt’tan, Eskişehirsporluları kızdıracak açıklama - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Kazım Kurt’tan, Eskişehirsporluları kızdıracak açıklama

Kazım Kurt’tan, Eskişehirsporluları kızdıracak açıklama
Yayınlama: 2 Ekim 2023 Pazartesi
A+
A-

Kazım Kurt'tan Eskişehirspor ve Eskişehirspor'a gelir sağlarken elinden aldığı akaryaKıt istasyonu ile ilgili çok tartışılacak yeni açıklamalar geldi.

Odunpazarı Belediye Meclisi toplantısında Eskişehirspor ve Eskişehirspor konusunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a yönelik eleştiriler gündeme geldi. CHP'li meclis üyesi Ömer Faruk İnan'ın Eskişehirspor'un elinden alınıp ihaleye çıkarılan akaryakıt istasyonu konusunda Eskişehirspor'u suçlayan sözleri sonrasında Kazım Kurt da konuyla ilgili konuştu. 

"Eskişehirspor ile ilgili konunun abartılmasına büyütülmesine gerek yok"

Kazım Kurt, "Eskişehirspor ile ilgili konunun abartılmasına büyütülmesine gerek yok. Eskişehirspor'dan siyaseten nemalanmak isteyen arkadaşlarımız 6 ay sonra uyanarak gündem yapmaya çalışıyor. Eskişehirspor'un başarılı olması için elimizden gelen gayreti, çabayı gösteriyoruz" dedi. 

Kazım Kurt "Eskişehirspor'a vermedik, ihalede daha uygun bedelle kiraladık" diyerek kendini savundu

Kazım Kurt, "Ama Odunpazarı'nın mallarını bedelsiz Eskişehirspor'a kullandırma yetkimiz yok. İhaleye girmediler. O ihalede daha uygun bedelle kiraladık" dedi. 

AK Parti grubu ve Murat Özcan karşı çıkmış, "Eskişehirspor'da kalmalı" demişti 

Daha önceki meclis toplantılarında da söz konusu Eskişehirspor'a gelir kaynağı olan akaryakıt istasyonunun Eskişehirspor'a tahsisinin devam etmesi konusunda AK Parti grubu ve AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan ısrarcı olmuş 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024