AK Parti Eskişehir, 24. Yıl Teşkilat Pikniğini Düzenledi - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

AK Parti Eskişehir, 24. Yıl Teşkilat Pikniğini Düzenledi

AK Parti Eskişehir, 24. Yıl Teşkilat Pikniğini Düzenledi
Yayınlama: 1 Eylül 2025 Pazartesi
A+
A-

Teşkilat Pikniğine Yaklaşık 25 Bin Kisi Katıldı

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 24. yılını kutlamak amacıyla Dede Korkut Parkı'nda bir teşkilat pikniği düzenledi. Etkinliğe çok sayıda partili ve vatandaş katıldı ve piknikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İl Başkanı Gürhan Albayrak, organizasyona gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sıcak havaya rağmen büyük bir katılım olduğunu belirten Albayrak, etkinliğin çocuklar, gençler, yaşlılar ve engelli vatandaşlar dahil olmak üzere tüm kesimlere hitap edecek şekilde hazırlandığını söyledi. Albayrak, pikniği "AK Partimize, 24. yılına yakışır bir şekilde güzel bir program" olarak nitelendirdi.

Albayrak, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Birliktelik, beraberlik kazandırır" dedi ve oluşan tablodan duyduğu mutluluğu ifade etti. Ayrıca, etkinliklerin devam edeceğini, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ve Gençlik Kolları'nın himayesindeki programların da coşkuyla geçtiğini belirtti. Teşkilat çalışmalarının istişare ve iş birliği içinde yürütüldüğünü de sözlerine ekledi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024