SİVRİHİSAR 2 NCİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA VE TANIŞMA ETKİNLİĞİ - Eskişehir Haber

SİVRİHİSAR 2 NCİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA VE TANIŞMA ETKİNLİĞİ

SİVRİHİSAR 2 NCİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA VE TANIŞMA ETKİNLİĞİ
Yayınlama: 2 Eylül 2010 Perşembe - 7.551
A+
A-

Dışarıda ve içeride yaşayan Sivrihisar'lılar olarak bir ve beraber olduğumuzu, birbirimize verdiğimiz değeri göstermek, Birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesi, kaynaşmamız, birbirimizi daha iyi tanımak, tanışmak ve Bayram geleneklerimizin yaşatılması amacıyla SİVRİHİSAR AİLESİ olarak  güzel bir sohbet ortamı yaratmak amacıyla  Bayramın 2 'ncü günü olan 10 Eylül 2010 CUMA günü saat 17.00 itibari ile “2.NCİ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA VE TANIŞMA ETKİNLİĞİ” Nasrettin Hoca tesislerinde gerçekleştirilecektir.

Sivrihisar'ı gönülden seven, Sivrihisar'lıyım diyen gözü, kulağı ve Kalbi SİVRİHİSAR sevdası ile çarpan,  herkesi ve herkesimi kucaklamak adına bu etkinliğe davet ediyor bekliyoruz. 

Geçen yıl yaptığımız 1.nci bayramlaşma ve tanışma etkinliğimize katılım 73 kişi idi. Bu bayram daha çok hemşehrilerimizle toplanarak bayramlaşma ve tanışma etkinliğimizi gerçekleştirme düşüncesindeyiz.

Değerli Hemşehrilerim, İlçemizde eksikliği hissedilen bu tür topluca hareket edilen etkinliklerin oluşmasına öncülük edeceğimizi bu gibi faaliyetlerin büyüyerek gelişeceğine gönülden inanmaktayız. Yapılan bu toplu etkinliklere de ilçem ve dışarıdan gelen hemşehrilerimizin katılmasında oldukça faydalar görüyoruz.

Aynı zamanda faaliyete geçirmeyi düşündüğümüz ticari bir amacı olmayan, Sivrihisar'ımıza, gönüllülük esasına dayalı hizmet etme duygusu içersinde, insanımızın bilgi ve tecrübelerini toplumun menfaati doğrultusunda birleştirerek ortaklık, ve paylaşım  ruhunun ön plana çıktığı günümüzde bir gereksinim ve ihtiyaç olarak gördüğümüz,  “SİVRİHİSAR KÜLTÜR, TURİZM, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE TANITIM DERNEĞİ” konusunu sizlerle paylaşarak somut verileri ortaya koymak, amacı hakkında bilgilendirmek ve sizlerin bu konudaki görüş ve düşüncelerinizi analiz ederek sağlam ve kalıcı temeller atmak istiyoruz.

Sivrihisar'lı hemşehrilerimizi bu katılıma destek olmalarını, bunun yanında İlçede veya dışarıda yaşayan eş dost ve akrabalarının katılımının sağlaması için onlara ulaşmalarını ve duyurmalarını talep ediyoruz.

SİVRİHİSAR sevdası adına herkesi Bayramın 2‘nci günü saat 17 00 da Nasrettin Hoca tesislerine bekliyoruz.Tüm dostlarımızı tanıdıklarıyla birlikte  etkinliğe katılmlarını bekler, içten saygılarımı sunar işlerinizde kolaylıklar dilerim.

 

SAYGILARIMLA  Necmi  GÜNAY

necmigunay@hotmail.com

05072183066

 





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024