İnce’den CHP’ye: ’Devlet parası bile bu kadar yok’ - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

İnce’den CHP’ye: ’Devlet parası bile bu kadar yok’

İnce’den CHP’ye: ’Devlet parası bile bu kadar yok’
Yayınlama: 10 Mart 2024 Pazar
A+
A-

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, her yerde CHP’li adayların boy boy afişi olduğunu vurgulayarak bu çalışmalar için harcanan paralara dikkat çekti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Trilyonlarca lira hazine yardımı, 11 tane büyükşehir belediyesi, her türlü imkan, her yer senin afişin... Ankara'yı baştan başa donatmışlar, İstanbul'u gördüm, baştan başa donatmışlar. Vallahi devlet parası bile bu kadar yok, çuvalla para var ama hala yenemiyorsan kendini sorgulayacaksın." dedi.

İnce, Hazine yardımı almadıklarını, gönüllülerin imkanlarıyla partiyi kurduklarını, yaşattıklarını, seçime gidecek hale getirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Trilyonlarca lira hazine yardımı, 11 tane büyükşehir belediyesi, her türlü imkan, her yer senin afişin... Ankara'yı baştan başa donatmışlar. İstanbul'u gördüm, baştan başa donatmışlar. Vallahi devlet parası bile bu kadar yok, çuvalla para var ama hala yenemiyorsan kendini sorgulayacaksın." diyen İnce, "Biz Memleket Partisi olarak kısır tartışmaların içinde olmak istemiyoruz. Biz, bu ülkede enerji krizini, depremin geleceğini konuşmak istiyoruz. İklim değişikliğini konuşmak istiyoruz. Güneş pillerini, küresel ısınmayı, matematiği, siyasette mizahı konuşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024