İnönü’de Serhat Hamamcı’ya yoğun ilgi - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

İnönü’de Serhat Hamamcı’ya yoğun ilgi

İnönü’de Serhat Hamamcı’ya yoğun ilgi
Yayınlama: 6 Mart 2024 Çarşamba
A+
A-

AK Parti İnönü Belediye Başkan Adayı Serhat Hamamcı’nın, ilçe genelinde her gün sürdürdüğü mahalle ziyaretleri yoğun ilgi görüyor.

AK Parti İnönü Belediye Başkan Adayı Serhat Hamamcı’nın ilçe genelinde sürdürdüğü mahalle ziyaretleri ve hemşehri buluşmaları coşkuyla karşılanırken, Hamamcı’nın mahalle ziyaretleri büyük sevgi ve teveccüh ile karşılanıyor. Her gün coşkulu kalabalık ile mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, hafta başından bugüne ilçede Dutluca, Kümbet ve Kümbet Akpınar Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerine projelerinden bahsediyor.

İlçe sakinlerinin talep ve isteklerine de önem veren, ziyaretlerinde İnönü’yü ilçe sakinleri ile birlikte ‘ortak akıl’ anlayışla yöneteceklerini vurgulayan Hamamcı, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, ‘’ Her gönüle girmeye, tüm hemşehrilerimizi dinlemeye; her kalbe dokunmaya talibiz. Dün olduğu gibi bugünde mahallelerimiz ile birlikte tüm İnönü’müzün kararı Cumhur İttifakından yana. Tüm mahallelerimizde İnönü sevdalısı hemşehrilerimizden gördüğümüz büyük sevgi seli, duaları ve destekleri bizlere güç veriyor’’ ifadelerini kullandı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024