Nebi Hatipoğlu ziyaretlerine devam ediyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

Nebi Hatipoğlu ziyaretlerine devam ediyor

Nebi Hatipoğlu ziyaretlerine devam ediyor
Yayınlama: 4 Mart 2024 Pazartesi
A+
A-

Hatipoğlu:”Mevcut belediye vatandaşlarını önemsemiyor ama AK Parti belediyeciliğinde vatandaşın böyle basit sorunları kalmayacak”

Hatipoğlu:”Belediyenin görevi vatandaşa hizmet etmek ve bu hizmet için gerekli kaynağı sağlamaktır”

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yerel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala ilk günkü heyecanıyla vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yerel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede seçim çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren kentin dört yanında ‘Başkan Sahada’ sloganı ile vatandaşlarla buluşan Hatipoğlu, Eskişehir’de faaliyet gösteren dernekler ile merkeze uzak mahallerde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Mihalıççıklılar Yaptırma Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Hatipoğlu, dernek başkanı Cemalettin Ürgüp ve üyelerle bir araya geldi. Derneğin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek, hazırlanan projeler ile sorunların çözüme kavuşacağını belirtti.

Hatipoğlu’nun bir sonraki ziyareti Eskişehir Yurttan Ayrılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne (ESYURTDER) oldu. Dernek başkanı Adnan Özbaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Hatipoğlu, yetiştirme yurtlarından ayrılan gençlerin yerel yönetimlere olan beklentilerini dinledi. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, günün son ziyaretlerinde Tepebaşı ilçesine bağlı olan kent merkezinden uzaktaki mahalleleri ziyaret etti. İlk olarak Kızılcaören Mahallesi’nde hemşehrileriyle buluşan Hatipoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Meşale, alkış ve tezahüratlar eşliğinde yapılan karşılama töreninde, dualar edilerek, kurban kesildi. Nebi Hatipoğlu hemşehrilerine yaptığı konuşmada gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “İnşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde kent merkezinde 1-2 mahalleye gösterilen hizmetleri buradaki mahallelerimize de getireceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen isteklerin hepsini dinleyip, gerekli çalışmaları yapmak için çalışacağız. Köyden mahalleye dönen yerlerde yol problemi var. Ayrıca köy ve ilçelerden yeteri kadar otobüs gitmediği için ulaşımda da sorunlar var. Tüm bu sorunları çözerek, vatandaşlarımızı rahata kavuşturacağız” dedi.

Buradaki ziyaretinin ardından Gündüzler Mahallesi’ni ziyaret eden Nebi Hatipoğlu, mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlara hizmet etmek için hazırlanan projelerinden bahseden Hatipoğlu, ilçe ve mahallelerdeki vaatlerinin bir kısmını açıkladı. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Hatipoğlu, “Çok kıymetli Gündüzlerli hemşehrilerimiz, yaklaşık bin 800 kişilik bir nüfusunuz var. Onun için ihtiyaçlarınız diğer mahallelere göre biraz daha fazla. Gündüzler’in de altyapı problemi var. Ben buradan söz veriyorum, kentimizde altyapı, yol çalışmaları ve diğer problemleriniz için var gücümüzle çalışacağız. Muhtarlarımızla görüştüğümde, büyükşehir belediyesinin ‘para yok’ diyerek, sorumluluktan kaçtığını söylüyorlar. Belediyenin sorumluluktan kaçması gibi bir şey düşünülemez. Belediyenin görevi vatandaşa hizmet etmek ve bu hizmet için gerekli kaynağı sağlamaktır. İnşallah 31 Mart’tan sonra böyle bir sorunumuz kalmayacak. Ayrıca biz bazı köylerimize, Gündüzler gibi büyük köylerimizde gençlerimizin köyde sosyalleşebilmeleri için genç kardeşlerimizin, kadın kardeşlerimizin köyde çeşitli faaliyetler yapabilmesi için sosyal binalar yapacağız. Bu tesislerde düğün salonu ve taziye evi dahil spor alanı ve kapalı pazar alanı olacak.   Mevcut belediye vatandaşlarını önemsemiyor ama AK Parti belediyeciliğinde vatandaşın böyle basit sorunları kalmayacak” ifadelerini kullandı.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024