Yeniden Refah Partisi’nde Tepebaşı Çatlağı - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

Yeniden Refah Partisi’nde Tepebaşı Çatlağı

Yeniden Refah Partisi’nde Tepebaşı Çatlağı
Yayınlama: 26 Şubat 2024 Pazartesi
A+
A-

Yeniden Refah Partisi'nin ilk önce Tepebaşı Belediye Başkanı Adayı olarak ismini açıkladığı sonra ise kendisinden habersiz olarak başka bir ismin aday yapıldığını gerekçe göstererek partisinden istifa ederek bağımsız aday oldu. 

2020 yılından bu yana Yeniden Refah Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevini yürüten Emrah Altun, partisinden 250 kişi ile birlikte istifa ederek bağımsız aday oldu. 

Altun yaptağı açıklamada kendisinin aday olarak gösterildiğini ancak sonrasında yapılan aday değişikliğinin kendisine bildirilmediğini ifade ederek Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı’yı eleştirererek  “Ahlaklı belediyecilik dedikleri bu mudur?” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Yeniden Refah Partisi’nden Tepebaşı Belediye Başkan adayı gösterilen Emrah Altun, Tepebaşı Belediye Başkan adaylığına Tacettin Sarıoğlu’nun gösterilmesinin ardından partiden, Yeniden Refah Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini ifade ederek bağımsız olarak Tepebaşı Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024