CHP’yi kim sevmez.. - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

CHP’yi kim sevmez..

CHP’yi kim sevmez..
Yayınlama: 13 Şubat 2024 Salı
A+
A-

1000 yıllık bir tarihi bulunan Türklerin son 100 yılına damga vuran ideolojinin son adı CEHPdir.

Batı medeniyetini, batı yargısını, batının kılık kıyafetini, batının inancını ve batının değer yargılarını bu 1000 yıllık tarihi yıkıp üstüne inşaa eden CEHPdir. CEHP itaat ve terakki, Jöntürk hareketi, Darbeci Hareket  Ordusu yapılanmaların en son vücut bulmuş halidir. CEHP doğası olarak Türklere, Kürtlere Osmanlı’ya Osmanlı zihniyetine Müslümanlara, İslam’a düşman, Sebatay Sevinin öğretilerini hayata geçiren masonik öğretilerle desteklenen bir partidir. Tüm CHP tarihi boyunca genetik olarak Türk ve Müslüman bir aile yapısına ve geçmişine sahip olan hiçbir kişiyi genel başkan olarak koltuğuna getirmemiş isimleri Türk ve Müslüman ancak üst yönetim kademesinin büyük çoğunluğu Roma döneminin milletlerinden oluşan bir partidir.

29 Ekim 1923 tarihinde anayasa değişikliği teklifi ile “şekli yönetim cumhuriyettir” ibaresi ile Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti’ne dönüşümü 1. Kurucu Meclisi bir gecede dağıtarak kendi milletvekilleriyle yeni meclisi hayata geçiren despot bir yönetimin adıdır CEHP. Dünyanın hiçbir devletinde örneği olmayan yeni bir akımla; tarihle bağını koparan dilini, dinini, sosyolojisini değiştirirken halkına acı gözyaşı kıyım, imha, inkâr ve soykırım düzenleyerek köylerini kentlerini Dersim de, Zilan da, Viranşehir de yerle bir eden katillerin yüzündeki maskedir CEHP.

Parası olmadığı için Yahudi şapkası alamayan Ordu, Fatsa, Rize sahillerini Hamidiye Topçusuna bombalatan jakobenlerin adıdır! Kocaman imparatorluğu dokuz yılda bozuk para gibi dağıtan çetenin fikir birliği yaptığı çatıdır. Burnumuzun dibindeki adaları Yunanistan’a peşkeş çeken savaş tazminatından vazgeçen Helen hayranı Roma geleneğinin temsilcisidir CEHP.

Yunanı denize döktüm palavralarına bakmayın!

Müslüman Türk milletini değiştirmek için Avrupa’dan erkekler getirip Türk kadınlarıyla çiftleştirelim diyen zihniyetin ilahlaştığı cemiyetin adıdır CHP! Camilerin ahıra döndüğü, Kur-an’ların toplatılıp yakıldı Kur’an okuyan yaşı küçük çocukların yaşının büyütülerek idam sehpalarında sallandırıldığı, ezanların susturulduğu zihniyetin adıdır CHP!

 Şalcı Bacı isimli Erzurumlu 3 yetimine bakmak için şal satan Hanımefendiyi idam eden zihniyetin adıdır CEHP. İstiklal Mahkemelerince  kocasını Her şeyini cephede kaybetmiş kıçında donu olmayan milleti Şapka takamadılar diye bir günde 689 kişiyi Konya’da idam eden faillerin tabi oldu partidir CEHP !

               Şimdi elini vicdanına koy ve düşün… Müslüman biri CEHP yi sever mi? Sevmeli mi? Bir Türk sevebilir mi? Bir Kürt CEHP ye gönül verebilir mi?......

Halkı uyutursan, hafızalarını silersen, başlarına kendi adamlarını lider olarak yerleştirirsen.. bunların hepsi olur hemde bal gibi olur…

Ama ben sevmem… sevemem… kişileri demiyorum.. zihniyeti sevmem…





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024