SAZAK: Gayri milli unsurlara uşak olmuş zavallılardır - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

SAZAK: Gayri milli unsurlara uşak olmuş zavallılardır

SAZAK: Gayri milli unsurlara uşak olmuş zavallılardır
Yayınlama: 13 Mayıs 2023 Cumartesi
A+
A-

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamalarda “kırk yıllık arkadaşlarını komplo kurarak yarıştan çektiren ve bunu mübah gören zihniyet” ifadesi ile muhalefeti sert sözlerle yüklenen MHP’li Sazak, “kendileri gibi düşünmeyen, kendilerinden olmayan, masasına oturan sonrada kalkan, bir ara beraber olup ikbal zamanı geçince dostunu satan, gelecek derdi devasıyla oluşan, bir araya gelmezlerle bir arada oluşan bu grup sözde ülkeyi yönetmeye talip olacakmış.” dedi.

Vatandaşlara temiz oylarını şaibeli ve şüpheli beraberlikleri destekleyerek kirletmeme çağrısında bulunan Milletvekili Sazak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde;

“Sayın İnce, 45 günde, 45 yıldır yaşamadığı alçaklığı yaşatan eski yol arkadaşlarına açık açık zaten kazanamayacaksınız, başarısızlığınızı bana mal edip bu kirli ve şahsiyetsiz siyasete devam edemeyin diyerek çekildi. Kendilerini iyi bilen, ayrılan, yanlışlarını tespit edip gören kırk yıllık arkadaşlarını komplo kurarak yarıştan çektiren ve bunu mübah gören zihniyet; kendileri gibi düşünmeyen, kendilerinden olmayan, masasına oturan sonrada kalkan, bir ara beraber olup ikbal zamanı geçince dostunu satan, gelecek derdi devasıyla oluşan, bir araya gelmezlerle bir arada oluşan bu grup sözde ülkeyi yönetmeye talip olacakmış. İninden çıkamayan ayak takımı, sandıktan çıkma ümidiyle kumar masasında oluşturulan birbirini ütmeye çalışan ne idüğü belirsiz ittifakın ağababalarının desteğiyle kazanma gayretinde, ümidinde ve son şanslarındadır. Oyunları ve dümenlerini terörle tutturamayanlar demokrasi oyunu, beşinci kol faaliyeti, algı operasyonları ile vatandaşların oyunu çalma, çarpma, kandırma yoluna giderek küfür tek millet olmuştur. Aklı selim sağduyulu vatandaşın buna izin vermesi mümkün değildir. Bunların kazanması rezalet, felaket hatta hıyanettir. Gerçek yüzleri saklı takiye yapan gayri milli unsurlara uşak olmuş zavallılardır. Kişi yaptığından sorumludur. Adalet er ya da geç tecelli eder. Kişi sevdiğiyle beraberdir. Ne seviyorsan osun, ondansın. Temiz oyunu şaibeli ve şüpheli beraberliklerle destekleyerek kirletme. Bu devlet Necip Türk Milleti’nin ve onu sevenlerinindir. Bunu sandıkta oyu ile gerektiğinde kanı ve canı ile koruyacak, Hakkı hakikati adaleti tesis edecektir. Allah Türk’ün yar ve yardımcısıdır.”

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024