Kasır Mimarlık: Yeni Nesil Projeler için Mimarlık ve İç Mimarlık Hizmetleri - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Kasır Mimarlık: Yeni Nesil Projeler için Mimarlık ve İç Mimarlık Hizmetleri

Kasır Mimarlık: Yeni Nesil Projeler için Mimarlık ve İç Mimarlık Hizmetleri
Yayınlama: 18 Kasım 2021 Perşembe
A+
A-

Kasır Mimarlık, yeni nesil projeler için faaliyette bulunan bir firmadır. Ankara Gölbaşı’nda bulunmakta ve temel olarak Mimarlık ve İç Mimarlık hizmetlerini sunmaktadır. Bu hizmetlerin yanı sıra danışmanlık hizmetleri sunarak özel projelerin oluşmasını sağlayan Kasır Mimarlık, sahip olduğu misyon ve vizyonu üzerinden çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Temel hizmet alanlarının yanı sıra şu alanlarda faaliyette bulunur:

·         Proje Çizim Hizmetleri

·         Konsept Tasarımlar

·         Uygulama Hizmetleri

·         3D Modelleme Hizmetleri

·         Danışmanlık Hizmetleri

·         Denetim ve Kontrol

Yukarıdaki alanların her birinde faaliyet göstermekte, ergonomik ve şık yaşam alanlarının oluşması adına çalışmalarını bu minvalde devam ettirmektedir.

Yaşam Alanları için Mimarlık Hizmetleri

Mimarlık hizmetleri, profesyonel çalışmayı gerektiren bir alandır. Yaşam alanlarının oluşabilmesi için proje aşamasından yapının tamamlandığı sürece kadar her bir adım, Mimarlık hizmetleri içerisinde yer alır. Bu nedenle titiz bir çalışma oldukça önemlidir. Kasır Mimarlık, bu hizmet türünde, gerekli bütün dallarla iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Müşterilerinin istekleri ve talepleri ile sektörün gerektirdiklerini ön planda tutarak çok özel yapıların ortaya çıkması için çalışma sürecini başlatır. Yenilikçi teknoloji ve farklı bakış açılarını bir araya getirerek projelerin çok özel şekilde reel hayata yansıması adına faaliyetlerini sürdürür.

Konforlu ve Şık Alanlar için İç Mimarlık Hizmetleri

İç Mimarlık hizmetleri, yapıların iç kısmıyla ilgilidir ve konforlu alanların oluşabilmesi için bu hizmet türü çok önemlidir. Duvar kaplamaları, zemin döşemeleri ve bunun gibi pek çok faaliyet, İç Mimarlık hizmet türüne dahildir. Müşterilerin istekleri, bu aşamada göz ardı edilmemesi gereken bir husustur. Kasır Mimarlık, müşterileriyle diyalog içerisinde bulunarak yapıların iç kısımlarındaki tasarımları oluşturur.

Günümüz dünyasının gerektirdiği mekân ve yaşam alanlarına uygun yapılar oluşturmak, çağı yakalamak adına önemlidir. https://kasir.com.tr/, sahip olduğu misyon ve vizyona uygun şekilde faaliyetlerde bulunur. Villa, ofis gibi yapıların projesinden başlayarak anahtar teslim sürecine kadar özel bir çalışma içerisinde bulunur. Farklı disiplinlerle temas halindedir, günceli takip ederek yenilikçi teknolojileri kullanır. Kullanıcılar için arzu ettikleri yapıları oluşturabilmek, Kasır Mimarlık hedeflerindendir.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024