Güzellik Uzmanları Eskişehir’de Bir Araya Geldi - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Güzellik Uzmanları Eskişehir’de Bir Araya Geldi

Güzellik Uzmanları Eskişehir’de Bir Araya Geldi
Yayınlama: 11 Kasım 2021 Perşembe
A+
A-

Yurdun çeşitli illerinde faaliyet gösteren güzellik uzmanları hafta içi Eskişehir’de bir araya gelerek hünerlerini sergileme imkânı buldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı Berber ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen İşletmeler Üstü Hizmetiçi Eğitiminde katılım beklenenin üzerinde oldu.

Birliğe ait çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen ve gün boyu devem eden etkinliğin açılışında söz alan ev sahibi Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara “İşletmeler Üstü Hizmetiçi Eğitiminde İstanbul İGDESO Başkanı sayın Ayşe AYDIN başta olmak üzere değerli eğitmenleriyle,2021makyaj trendleri,mikropigmentasyon,saç simülasyonu,yeni nesil cilt bakım teknikleri,kirpik protezleme ve bölgesel incelme protokol eğitimleri uygulamalı olarak katılımcılara aktarıldı” dedi.

Oda olarak üye eğitimlerine ağırlık verdiklerine dikkat çeken Özkara “Bu tarz eğitim faaliyetleri mesleğimize ve meslektaşlarımıza yeni kapılar açmakta. Genç meslektaşlarımızın kendilerini geliştirmek ve mesleklerine, sanatlarına daha çok katkı sağlamaları, kendilerini geliştirmelerini sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Etkinlik sonrası, görevli eğitmen ve destek veren firmalara oda yönetimi tarafından plaket takdiminde bulunuldu.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024