Kooperatif Marketin 542. şubesi Afyonkarahisar’da açıldı - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Kooperatif Marketin 542. şubesi Afyonkarahisar’da açıldı

Kooperatif Marketin 542. şubesi Afyonkarahisar’da açıldı
Yayınlama: 9 Kasım 2021 Salı
A+
A-

Üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler hızla büyümeye devam ediyor. Kooperatif Marketin 542. şubesi Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde hizmete açıldı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketler, çiftçilerden aldığı kaliteli ve doğal ürünleri gerek işleyerek gerekse işleterek tüketicilerle buluşturmaya, vatandaşın beğenisine sunmaya devam ediyor.

Tarım Kredi Marketin 542. şubesinin açılışına, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurduseven, Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır, Genel Müdür Dr. Fahrettin Poyraz, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bağcı, Kütahya Bölge Müdürü Serhat Özübek, TK Market Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım, kooperatif çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşması yapan, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz mağazanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, ‘’Bugün 542. mağazamızın açılışını sizlerle birlikte burada yapıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Tarım Kredi Kooperatifleri 17 Bölge Birliği, 1615 kooperatif, 19 iştiraki ile çiftçimizin daima yanında olan Türkiye’mizin en köklü kuruluşlarından birisidir. Üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören bir kuruluşuz. İnşallah sene sonuna kadar 700. mağazamızı açmış olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu 1000 mağaza hedefine de hayırlısıyla 2022’nin ilk 6 ayı içerisinde ulaşacağız.’’ dedi.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek; protokol üyeleri ve davetliler mağazayı gezip, Tarım Kredi Market çalışanlarından ürünler hakkında bilgi aldılar.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024