EsparkAVM 14 Yaşında! - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

EsparkAVM 14 Yaşında!

EsparkAVM 14 Yaşında!
Yayınlama: 1 Kasım 2021 Pazartesi
A+
A-



Eskişehir’in buluşma noktası Espark Alışveriş Merkezi, bundan tam 14 yıl önce 31 Ekim 2007 tarihinde açıldı. Açıldığı günden bu yana yaklaşık 180 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Espark, Eskişehir’in önemli sembolleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda pek çok önemli sertifikanın ve ödülün de sahibi olan Espark AVM, yıldönümüne özel sürpriz hediyeleri ziyaretçileriyle buluşturdu.
 
 
Eskişehir’in yaşam ve cazibe merkezi Espark Alışveriş Merkezi, açıldığı günden bu yana Eskişehir’i ve Eskişehirlileri memnun ediyor. Eskişehir’in buluşma noktası olmasıyla, milyonlarca ziyaretçiyi ağırlamasıyla ve pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmasıyla Eskişehir’in önemli bir değeri olan Espark, 14. yaşını kutluyor.

Espark AVM, 2007’den bu yana pazarlama alanında Felis, Hermes, ICSC, Stevie, Marcom, SabreEmea gibi birçok prestijli ulusal ve uluslararası ödüle de layık görüldü. Sürdürülebilirlik alanındaki hassasiyetiyle de dikkat çeken Espark, su tüketimini %50 oranında düşürürken, elektrik tüketiminde de üzerine düşeni yaparak %100 yenilenebilir enerji kullanmaya başladı. Excellent derecesinde Breeam, ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001,ISO 50001, Sıfır Atık Belgesi ve TSE Güvenli Hizmet Belgesi gibi birçok belge ve sertifika ile güvenilirliğini tescilledi.
 
14. yaşını kutlamanın heyecanını yaşayan Espark AVM, yıl dönümüne özel sürpriz hediyeleri de ziyaretçileriyle buluşturdu.
 
“Metrekare başına düşen mutluluğa önem veriyoruz!”
Espark AVM Müdürü Berkay Damgacı, yıldönümüyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “14 yıldır sadece metrekare başına düşen ciroya değil, aynı zamanda metrekare başına düşen mutluluğa da büyük önem veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projeler ve etkinliklerle Eskişehir’den ve civar şehirlerden gelen ziyaretçilerimize mutlu deneyimler yaşatıyoruz. Önümüzdeki dönemde de geniş marka karmamız ve birbirinden farklı etkinliklerle ziyaretçilerimizi memnun edeceğiz.
 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024