Nazmi ÇELİK Eskişehir Yunusemre Esnaf Kefalet Başkan Adaylığı Açıkladı - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Nazmi ÇELİK Eskişehir Yunusemre Esnaf Kefalet Başkan Adaylığı Açıkladı

Nazmi ÇELİK  Eskişehir Yunusemre Esnaf Kefalet Başkan Adaylığı Açıkladı
Yayınlama: 5 Temmuz 2021 Pazartesi
A+
A-

NAZMİ ÇELİK, ESKİŞEHİR S.S.YUNUSEMRE ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Uzun yıllar Bakkal Bayiler Odası Yönetim Kurulu üyeliği yapan,  2010-2015 yılları arasında ise Yunusemre Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde hem Yönetim Kurulu üyeliği  hem  de  Başkan  vekilliği  görevlerinde  bulunan  Nazmi  Çelik,  10  Temmuz  2021 tarihinde yapılacak olan Seçimli Genel Kurul’da Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kooperatif  üyeleriyle  yaptığı  görüşmeleri  sonucunda;  üyelerin  acil  çözüm  bekleyen  bazı isteklerinin  olduğunu  tespit  ettiklerini  belirten  Nazmi  Çelik,  ekibiyle  birlikte  özverili çalışmalar  sonucunda  bu  sorunlara  çözüm  yolları  oluşturduklarını  dile  getirerek  Yönetim kurulu üyelerinin  uzmanlık,  bilgi, deneyim, görüş ve önerileriyle tüm bu çözümlere derinlik kattığını  ifade etti. İstişare ve ortak aklın sonucunda ortaya çıkan ve Genel Kurulda üyelere
sunacakları bu çalışma prensiplerine olan inançları tam olduğu için yönetime talip olduklarını belirten Başkan adayı  Çelik “Yapacağımız her çalışma üyelerimizin güçlenmesini sağlayacak ve bizi  de hedeflerimize biraz daha yakınlaştıracaktır.  Burada bulunan her bir yönetim kurulu üyemizin bu şuurda olduğunu biliyorum.  Kendilerine bağlanan umutları  ve  iletilen talepleri süreleri  içinde  ve  tam  bir  hakkaniyet  dahilinde  boşa  çıkarmayacaklarından  eminim.” ifadelerini kullandı.

Nazmi  Çelik,  Genel  Kurul  konuşmamızda,  ortaklarımıza  çalışmalarımızı  anlattığımızda, sandıkta  oylarını  bizden  yana  kullanacaklarına  ve  bizi  bu  yarıştan  başarıyla  çıkaracaklarına inanıyoruz dedi.  “Verilen her oy bizim için eşsiz bir kıymete sahiptir ve  hiçbir zaman heba olmayacak bir kararlılığın ifadesidir. Seçimi kazanmamız dahilinde, Yönetimimizin hoşgörülü tutumunu,  sağduyulu  yaklaşımını,  şevkle  çalışmasını  ve  sorun  çözen  bir  zihniyete  sahip olduğunu  en  iyi  şekilde  ortaya  koyacağız.  Üyelerimizin  sorunlarını  çözüme  kavuşturma yolunda  yönetim  kurlu  üyelerim  ve  şahsım  adına  üzerimize  düşenleri  fazlasıyla  yapacağız.

Değerli  Yönetim  Kurulum  adına  tüm  üyelerimize  sağlıklı,  huzurlu  günler,  bol  bereketli kazançlar diliyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024