KalDer Eskişehir Şubesi 23’inci Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile “Gökan Akın” dedi - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

KalDer Eskişehir Şubesi 23’inci Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile “Gökan Akın” dedi

KalDer Eskişehir Şubesi 23’inci Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile “Gökan Akın” dedi
Yayınlama: 29 Mart 2021 Pazartesi
A+
A-

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi 23’inci Olağan Genel Kurulu’nda oy birliği ile “Gökan Akın” dedi.

KalDer Eskişehir Şubesi’nde düzenlenen genel kurulda oy birliğiyle 2021-2023 dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Gökan Akın, başkanlık bayrağını devraldı.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da yeni seçilen Yönetim Kurulu: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çabuk, Pınar Süt Kalite Müdürü Aybala Sezgin, Ford Otosan Eskişehir Fabrika Müdürü Aysan Hoşver, Progim Genel Müdürü Engin Eroğlu, Eczacıbaşı Artema Fabrika Müdürü Oktay Pehlevan, Demirdöküm Kalite Müdürü Umutcan Ünlü, Demirdöküm Çevre ve Sürdürebilirlik Müdürü Filiz Tezakıl, KYK Kalite Müdürü Tuğçe Erdem, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Baraz, 3D Restaurant Turizm Sahibi Bülent Şarlar, Nova Kalıp İK Yöneticisi Özlem Akkuş, Yuneka Metal Genel Müdürü Ali Gümüş, Ergünler Pres Yöneticisi Gülper Ergün, isimlerinden oluştu.

Ayrıca KalDer Eskişehir Şubesi Denetleme Kurulu’na TEİ Kalite Sistem ve Belgelendirme Yöneticisi Ayşin Özkan, Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Saye Nihan Çabuk ve TŞOF İSG Uzmanı Erol Gürkan getirildi.

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Gökan Akın “Öncelikle önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Sayın Dr. A. Burak Erdinç’e başkan olduğu sürece verdiği değerli hizmetler için KalDer ailesi olarak teşekkür ederiz. KalDer Eskişehir Şubesi olarak, sizlere ve paydaşlarımıza bilgi paylaşımlarımızı, eğitimlerimizi ve desteklerimizi çeşitlendirerek devam edeceğiz. KalDer olarak bütüne katkıyı benimseyerek belirlediğimiz bilgi ve projeleri yeni paydaşlar ve katılımcılar ile çeşitlendirmek için 2021 ilk yarı yıl rotamızı belirledik.

Sizlere bu rotada yapacağınız katkılar, paylaşacağınız fikir ve öneriler için şimdiden teşekkür ediyorum.  Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve halkımızın refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak misyonuyla faaliyetlerimizi ileriye taşıyarak sürdüreceğiz. KalDer Eskişehir Şubesi olarak Eskişehir’in hizmet ve ürün kalitesinin daha da geliştirilmesi için farkındalık yaratıp mükemmellik kültürünün toplumun her kesimine yayılması için kurum ve kuruluşlarla işbirliğine gideceğiz” diye konuştu.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024