Kooperatif Market hizmet ağı büyümeye devam ediyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Kooperatif Market hizmet ağı büyümeye devam ediyor

Kooperatif Market hizmet ağı büyümeye devam ediyor
Yayınlama: 19 Mart 2021 Cuma
A+
A-

Üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler hizmet ağını geliştirmeye devam ediyor. Kooperatif Market’in Bursa Arabayatağı şubesi, Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır’ın katıldığı törenle açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır, Bursa’da Kooperatif Market Arabayatağı Şubesi açılışına katıldı. Tarım Kredi Balıkesir Bölge Birliği Müdürü Hilmi Tunahan Eyice ve TK Pazarlama ve Mağazacılık yetkilisi Murat San’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Başkan Kacır, “Tarım Kredi ailesi olarak, üretim aşamasında çiftçilerimizin girdi ihtiyaçlarını tedarik etmenin yanında, hasat sonrası ürünlerini pazara ulaştırması içinde destek veriyoruz. Ortaklarımızdan aldığımız kaliteli ürünlerin bir kısmını kendi tesislerimizde işliyor, bir kısmını da özel sektör desteğiyle mamul haline getiriyoruz. Bu mamulleri de sayıları 200’e yaklaşan Tarım Kredi Kooperatif Marketler aracılığıyla vatandaşlarımıza sunuyoruz. Vatandaşlarımızda bu anlamda bize büyük ilgi gösteriyor. Gelen talepleri de göz önüne alarak market sayımızı artırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yılsonuna kadar 500 şubeye ulaşacağız” dedi.

Kooperatif çalışanlarını ziyaret etti

Tarım Kredi Kooperatif Market Arabayatağı Şubesi’nin açılışı için Bursa’ya giden Başkan Kacır, burada bulunan kooperatifleri de ziyaret ederek çalışanlar ve ortaklarla görüştü. Balıkesir Bölge Müdürü Hilmi Tunahan Eyice ile birlikte İznik, Yenişehir, İnegöl, Ayaz, Ortaköy, Kulaca Tarım Kredi Kooperatifleri ve slaj paketleme tesisine giderek çalışmaları yerinde inceledi.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024