" Eskişehir’de ki ; Genel Merkezi ziyaret etti..." - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

" Eskişehir’de ki ; Genel Merkezi ziyaret etti..."

" Eskişehir’de ki ; Genel Merkezi   ziyaret etti..."
Yayınlama: 17 Mart 2021 Çarşamba
A+
A-

15 Mart Dünya Tüketiciler Günü;Covid -19 önlemleri kısıtlılığı altında kutlandı. 
 
 15 Dünya Tüketiciler Günü kutlamaları kapsamında Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil KÜRKCÜ ve beraberindeki heyet Tüketiciyi Destekleme Derneği(TÜKDES) Genel Merkezini ziyaret etti.
 
 Ziyarette konuşan Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil KÜRKCÜ; "Tüketiciyi Destekleme Derneği nezdinde tüm tüketicilerimizin 15 Mart Dünya Tüketiciler Gününü Kutlarım "dedi.
 
 KÜRKCÜ ;"Tüketici Haklarını savunan Sivil Toplum Kuruluşları Ticaret İl Müdürlüklerimizin çok önemli paydaşlarıdır,tüketicilerin bilgilendirilip,bilinçlendirilmesi için sivil toplum kuruluşları ile sıkı iş birliğimiz,artarak devam edecektir." ifadeleri ile sözlerini tamamladı.
 
 Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil KÜRKCÜ  ve beraberindeki heyetin TÜKDES Genel Merkezini ziyaretinden çok memnun olduklarını belirten TÜKDES Genel Başkanı Süleyman BAKAL;Evrensel Tüketici Haklarının hayata geçirilmesi için her zaman,güçlü bir istekle kamu kuruluşları  ile iş birliği yapmaya devam edeceklerini vurguladı.Tüketicilerin 15Mart Dünya Tüketiciler Gününü kutladı.
 BAKAL ;Ticaret İl Müdürü Cemil KÜRKCÜ ve beraberindeki heyete teşekkür ederek sözlerini bitirdi.
 
 Eskişehir Ticaret İl Müdürü Cemil KÜRKCÜ'nün TÜKDES Genel Merkezi ziyaretinde; Eskişehir İl Tüketici Hakem Heyeti Raportörleri Tayfun PINAR ve Ahmet AYDIN'da bulundular.
 
 Tüketici sorunları ;istenmeyen SMS ve İleti Yönetim Sistemi(İYS ) vb. konularda fikir alışverişinin yapıldığı toplantıya ;TÜKDES Genel Başkan Yardımcısı Metin BIYIK,TÜKDES Genel Merkez Denetim Kurulu Üyeleri Osman ÇAĞATAY ve Ahmet ÜNLÜ'de   katıldılar.
 
 
 
  Süleyman BAKAL 
 Genel Başkan  

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024