TEI, Kincentric Best Employers Türkiye Programında 4. Kez Ödül Sahibi Oldu - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

TEI, Kincentric Best Employers Türkiye Programında 4. Kez Ödül Sahibi Oldu

TEI, Kincentric Best Employers Türkiye Programında 4. Kez Ödül Sahibi Oldu
Yayınlama: 16 Mart 2021 Salı
A+
A-

Geliştirdiği millî ve özgün havacılık motorlarının yanı sıra insan kaynakları alanında da başarılı çalışmalar gerçekleştiren TEI, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric tarafından 20 yılı aşkın süredir yapılan ve Türkiye’de 2006 yılından bu yana gerçekleştirilen 'Best Employers 2020' araştırmasında Türkiye’de “En İyi İş Yeri” ödülüne layık görüldü.

Daha önce Best Employers Programı kapsamında yapılan araştırmalarda 3 yıl üst üste “Çalışan Bağlılığı Özel Başarı Ödülü’’nü kazanmış olan TEI; çalışan bağlılığının yanı sıra çeviklik, bağlı kılan liderlik ve yetenek odağına ilişkin yenilikçi bir yaklaşımla yürüttüğü projeler sonrasında bu sene, tüm kategorilerde en üst klasman olan “En İyi İşyeri” ödülünü aldı.

TEI bu ödülü, şirkette yapıcı ve olumlu bir kültür oluşturabilmek ve çalışanlarına daha fazla dokunabilmek adına, çalışanların beklentilerine yönelik çeşitli alanlarda her yıl yürütülen iyileştirme çalışmaları sayesinde aldı. Performans sistemi, kariyer geliştirme sistemi, prim sistemi, ödüllendirme takdir tanıma sistemi gibi insan kaynakları uygulamalarının yenilikçi bir yaklaşımla ele alınarak kurgulandığı son dönemde çevik organizasyon, esnek çalışma, uzaktan çalışma ve takımlar arası iş birliğini artırmaya yönelik yeni iş modelleri ile bağlılık daha da artırıldı. Bu süreçte çalışanların sistemlere katkı yaptığı, yüksek aidiyet duygusunun oluştuğu bir çalışma ortamı oluşturuldu.

TEI Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mahmut F. Akşit kazanılan ödülle ilgili, ‘’Bundan sonraki hedefimiz, her zaman daha iyiye odaklanıp adil, şeffaf ve yetkinlik esaslı insan kaynakları uygulamalarımızı devam ettirmek olacaktır. Bu ödüle layık görülmemizde emeği geçen başta İnsan Kaynakları ekibimize, tüm yöneticilerimize ve en çok da şirketimize canı gönülden bağlılık duyan tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışanlarımızın değerli katkılarıyla 7 yıla 10 millî, 1 yerli motor projesini sığdıran ve bunu yaparken TEI’yi 4 yıldır en iyi işverenler arasında değerlendiren ve zirveye çıkaran tüm TEI Ailesinin çok daha büyük başarılara imza atacağına olan inancım tamdır.‘’ dedi.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024