MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman güven tazeledi - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman güven tazeledi

MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman güven tazeledi
Yayınlama: 15 Mart 2021 Pazartesi
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  ESKİŞEHİR Şubesi 20. Olağan Genel Kurulu’nu Arslanlı Konak Hotel’ de gerçekleştirdi. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen Genel Kurul'da tek listeyle yapılan seçimlerde mevcut Başkan Hakan Duman güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Eskişehir Başkanı seçildi. Genel Kurul’ a MÜSİAD Üye İlişkileri ve Üye Kabul Komitesi Başkanı Faruk İbrahim Özbek, Üye ilişkileri ve Üye Kabul Komite Üyesi Hakan Erdem, Yerel Komite Üyesi Mehmet Ali Ketancı, Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, MÜSİAD Eskişehir eski şube başkanlarından Ayhan Arslan, Kazım Emre Atışkan ile üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

MÜSİAD Üye İlişkileri ve Üye Kabul Komitesi Başkanı Faruk İbrahim Özbek, yaptığı konuşmada, “2020 yılı tüm dünyada olduğu gibi zorlu bir yıl olarak geride bıraktık, bu krizin patlama noktası, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerden geldi. Bu kriz olan Küresel salgın diğerlerinin  aksine iktisadi bir zemine sahip değildi ancak etkileri itibari ile tüm dünyada durma noktasına gelen ekonomik sistemi bizlere sorgulattı. Sosyal bağışıklığın oluşması ve eski hayatımıza dönmemiz büyük ihtimalle 2022 yılının ortalarına kadar sürecek. MÜSİAD olarak İş dünyasının sesi oluyoruz. Diğer yandan, sürdürülebilir bir bilgi ve tecrübe akışına zemin oluşturuyoruz. MÜSİAD olarak, kurucularımızın ideallerine ve bu hedeflerimize sahip çıkarken, diğer yandan MÜSİAD geleneğini de sürdürüyoruz. Bu geleneğin en güzel uygulamalarından biri olan Karz-ı Hasen Sandığı’mız, üyelerimizin teveccühü ile yaralara merhem oluyor, kardeşlik kültürünü güçlendirerek yeni nesillere aktarmamızı sağlıyor. Kadim bir geleneği sürdürme isteğiyle hayata geçirdiğimiz Karz-ı Hasen Sandığı projemiz, üyelerimiz arasındaki yardımlaşma ve dayanışma kültürünü kurumsal bir yapıya dönüştürerek, tüccarımızın ticaretini kolaylaştırmak düşüncesiyle oluşturduğumuz ve yardımlaşma ve dayanışma kültürünü kurumsallaştırmıştır. Diğer yandan, başka bir kadim geleneğimiz olan “Zimem Defteri” uygulamasını da, başta genel merkez olmak üzere tüm şube üyelerimizin destek ve katkılarıyla sürdürüyoruz. MÜSİAD bir aile, bir yuva, bir okuldur. Burada hepimiz aynı şuur ve aynı davanın neferi olmanın verdiği gururla yürür ve zamanı geldiğinde bayrağı bizden sonraki kardeşlerimize devrederiz. Bu kural herkes için kadimdir. MÜSİAD’ı özgün kılan budur. Bu maksatla şubemizin Genel Kurulunda bulunmak beni ziyadesiyle mutlu etmektedir. MÜSİAD Eskişehir Genel Kurulu’nun hayırlar getirmesini ve şubemizin iş dünyamıza yaptığı katkılarının artarak sürmesini temenni ediyorum. Şube başkanımız Hakan Duman beye ,Yönetim Kuruluna, üyelerimize  başarılar diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”  dedi.

Genel Kurul’ da güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Hakan Duman , “Öncelikle Beni yeniden başkanlığa layık gören MÜSİAD Genel Merkezimize ve değerli üyelerimize şükranlarımı sunar, MÜSİAD Üye İlişkileri ve Üye Kabul Komitesi Başkanı Faruk İbrahim Özbek’ e, Üye ilişkileri ve Üye Kabul Komite Üyesi Hakan Erdem’ e, Yerel Komite Üyesi Mehmet Ali Ketancı’ ya, MÜSİAD Eskişehir eski şube başkanlarından Ayhan Arslan, Kazım Emre Atışkan ve değerli üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Duman yaptığı açıklamada, 2020 yılı Pandemi nedeniyle bütün dünyada olduğu gibi iş dünyasını, iş insanlarını olumsuz etkiledi. MÜSİAD Eskişehir Şubesi olarak 2019 – 2020 yıllarında kamu kurum ve kuruluşlarına yaklaşık 400 ziyaret gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunduk, şehrimiz için neler yapabiliriz bununla ilgili istişareler ettik, etkinlikler düzenledik. Eskişehir MÜSİAD olarak bu süreçte üyelerimizden aldığımız talep ve önerileri başta Genel Merkezimiz olmak üzere ilgili kurumlara iletmeye gayret gösterdik, gayret göstermeye ve üyelerimizin yanında olmaya da devam edeceğiz. 2021-2022 yılında öncelikle hedefimiz  her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberliği  sağlamak, geliştirdiğimiz ve geliştireceğimiz Projelerle Şehrimizi kalkındırmak için elimizden gelen gayretin en iyisini yapmak için çalışmalar yapacağız” dedi.  

Tek listenin yer aldığı seçimde şu isimler yönetime getirildi.  

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:  Hakan Duman, Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan, Ahmet Sivri, İsmail Kanber, Adem Gündüz, Hüsamettin Sarı, Mustafa Ümit Kaleli,  Oğuz Özdemir, Mehmet Bilen

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hamza Deniz Kaçmaz, Nuri Namlu, Hulusi Çürükoğlu, Yasin Peker, Serkan Ülkü, Muharrem Özcan, Mustafa Çiçek, Kenan Ertorun, Engin Vural, Ali Hakan Çolaker

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024