ELEKTRİKÇİLER ODASI PROTOKOL İMZALADI - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

ELEKTRİKÇİLER ODASI PROTOKOL İMZALADI

ELEKTRİKÇİLER ODASI PROTOKOL İMZALADI
Yayınlama: 12 Mart 2021 Cuma
A+
A-

Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzel ve Yönetim kurulu "Eğitimde İş Birliği" Protokolüne İmza Attı.    
          
Çifteler Şehit Osman Genç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Eskişehir Elektrikçiler Odası ile protokol imzalandı. Oda Başkanı Cafer ADIGÜZEL “Protokol kapsamında odamızca verilecek destek ile;
                
Çifteler İlçemizde bulunan Çifteler Şehit Osman Genç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanın yetişen kalifiye insan gücünün kaynağı olan okul tarafından piyasanın ihtiyaç duyduğu alan ve dallarda nitelikli öğrenci yetiştirilmesi sağlanacaktır. Oda ve üyeleriz tarafından da okulun ihtiyaç duyduğu eğitim materyallerinin karşılanması ile istihdamda önceliğe dayalı 3308 Sayalı Yasa Çerçevesinde İşletmede Beceri Eğitimi uygulamasıyla odamıza bağlı işletmelerin ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanları yakından tanıyarak eğiterek seçmelerine imkân tanınmış olacak “dedi. Oda Başkanı Cafer ADIGÜZEL nitelikli insan gücünün ülkemize, şehrimize ve hitap ettiğimiz mesleki alanımıza kazandırmak adına Mesleki Eğitime Her zaman desteğe hazırız dedi.

Okul Müdürü İsmail MEŞELİKAŞ ve Elektrik Elektronik Teknolojisi Alan Şefi Recai Düzgün ; Eskişehir Merkeze göre ulaşa bilirlik ile dezavantaj konumda olan okulumuz adına Mesleki Eğitimde, mesleki bilgi, donanım ve uygulama alanlarında teknoloji ile mesleki uygulama çeşitliliğini üst seviyede gerçekleştiren odamıza kayıtlı üyelerin öğrencilerimizin istihdam edilmeye çalışılması ve oda üyelerimizin beklenti içinde oldukları nitelikli insan gücünün donanımsal olarak yetişmelerine katkıda bulunmalarının çok değerli olduğunu ifade etti.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024