İmece Plastik’ten rekor üretim - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

İmece Plastik’ten rekor üretim

İmece Plastik’ten rekor üretim
Yayınlama: 12 Şubat 2021 Cuma
A+
A-

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki İmece Plastik, küresel boyutta olan ve ülkemizin de içinde bulunduğu koronavirüs ile mücadelenin önem kazandığı bu zor günlerde; Antalya ve Aksaray işletmelerinde yüksek kapasiteli modern üretim teknolojisi ile çiftçiye hizmet yolunda tüm zamanların üretim rekorunu kırdı.

Başarılarla dolu 32 yılı geride bırakmanın gururunu yaşayan İmece Plastik, sektördeki 32 yıllık deneyimine, 2016 yılında TK Plastik’in sinerjisini de ekleyerek, bu birleşmeden aldığı güç ve esinle, daha yüksek hedeflere, daha kararlı yürüyor. İmece Plastik, her yerde ve her zaman müşterilerine ulaşmak hedefinin yanı sıra hizmet çeşitliliğini de artırmaya devam ediyor.

İmece Plastik, ülke ekonomisine değer oluşturulmasını sağlamak amacıyla; yeni teknolojiye sahip ürünler üreten, potansiyeli yüksek, çiftçilerin desteğine ihtiyaç duyan güçlü, sürdürülebilir ve rekabetçi bir altyapıya sahip. Tarım sektöründe plastik desteği sunmanın ötesinde çiftçi eğitimini uygulamaya alarak önemli katkı sağlamak da İmece Plastik’in öncelikleri arasında.

“Müşteri odaklı hizmet anlayışı”

İmece Plastik’in sektöründe başarılarla dolu 32 yılı geride bıraktığını söyleyen Genel Müdür Ferdi Fatih Sever, şunları kaydetti:

“Antalya İşletme iç ticaret ekibimiz % 70, dış ticaret ekibimiz % 87 ve Aksaray İşletmemiz % 60 büyüme ile tüm zamanların üretim rekorunu kırmamızda önemli role sahipler. Yaptığımız her işte, ürettiğimiz her çözümde ve sunduğumuz her hizmette en üst kalite düzeyini hedefe alarak, müşterilerimizin taleplerini odak noktasında tutuyoruz. Tüm bu çözüm ve hizmetleri üretirken, alanında dünyanın en iyi üreticileri ile uzun süreli ve güvene dayalı iş ortaklıkları yapıyoruz.

Müşterilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile ortak hareket eden paydaşlarımızla; tüm ilişkilerimizde karşılıklı güven, dürüstlük ve açıklık ilkelerine sadık kalarak, sürekli değişime açık, çevreye karşı duyarlı, sektöründe yenilikçi, kaliteli, teknoloji ile uyumlu, yerli ve milli anlayışını benimseyen yapımızla sizlerin hizmetindeyiz.

Ülkemiz için her daim ne lazımsa en üst düzeyde yapan, 32 yıllık tarihi rekorun mimarı olan hem fedakâr çalışanlarımıza hem de kıymetli çiftçilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.”

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024