‘’Gençlerle Başbaşa’’ Konulu Gençlik Söyleşi Programı Düzenlendi - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

‘’Gençlerle Başbaşa’’ Konulu Gençlik Söyleşi Programı Düzenlendi

‘’Gençlerle Başbaşa’’ Konulu Gençlik Söyleşi Programı Düzenlendi
Yayınlama: 3 Haziran 2022 Cuma
A+
A-

DİB Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut,Eskişehir Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen söyleşi programında gençlerle buluştu.

ESOGÜ T.D.V. Kitap Kahve’ de düzenlenen söyleşi programına DİB Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları Ziya Albayrak, İsrafil İğde, Fatma Adsoy, Odunpazarı İlçe Mütfüsü Hamdi Uzunharman,Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Gençlik Koordinatörleri,Manevi Danışmanlar ve çok sayıda genç katıldı.

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği program okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftüsü Bekir Gerek gençlerle muhabbet ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sedide Akbulut ise gençlerle yaptığı söyleşide ’’Biz gençlik hareketini çok önemsiyoruz. Gençliği olmayan bir yapının geleceği olmadığına inanıyoruz. Bizim gayemiz teknoloji çağında dijital toplum dediğimiz bu toplumda kaybolmayı önlemek adına insanlara kendi gerçekliklerini göstermek. Onun için önce kendimizi okumalı ve sadece kendi dertlerimizle değil toplumun dertleriyle de dertlenmeyi öğrenmeliyiz. Bu bilinci oluşturmak içinde size ideal verecek size bir perspektif sunacak hedef belirleyecek eserler okumalı ve bugünün gençleri olarak kendimizi geliştirmeli ve insanlara faydalı olmalıyız."dedi.

Program İl Müftülüğü tarafından gençlere çeşitli ikramlar verilmesin ardından sona erdi.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024