Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Seçmeleri için son tarih 25 Kasım - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Seçmeleri için son tarih 25 Kasım

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Seçmeleri için son tarih 25 Kasım
Yayınlama: 15 Kasım 2020 Pazar
A+
A-

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, her yıl yaptığı oyuncu seçmelerine bu yıl da devam ediyor. COVİD-19 (korona virüs) salgını nedeniyle bu yıl tiyatro seçmeleri, başvurusu online yapılacak. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncu seçmelerine başvuru yapmak isteyenler Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesi (www.odunpazari.bel.tr) üzerinden başvurularını yapabilir. 

Seçmelerde başarılı olan öğrencilerine 2 yıl süren yoğun bir eğitim veren Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 2 yıllık eğitim sürecinde; Sahne ve Oyunculuk Dersleri, Oyunculuk Biçemleri, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Çocuk Tiyatrosu, Ses ve Konuşma, Şan, Dans, Dekor Tasarım, Kostüm Tasarım, Doğaçlama gibi uygulama derslerinin yanı sıra, Yönetmenlik, Dünya Tiyatro Tarihi, Türk Tiyatro Tarihi, Oyun Yazarlığı ve Dramaturji gibi kuramsal dersler de veriyor. Ayrıca eğitim süreci boyunca, çeşitli branşlarda atölye çalışmaları da düzenliyor.

Şan, dans, genel kültür, sahne ve oyunculuk aşamalarından oluşan sınavda başarılı olan öğrenciler, Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde 2 yıl eğitim almaya ve başarıları doğrultusunda da Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’nda yer almaya hak kazanıyorlar.

SON TARİH 25 KASIM

Korona virüs salgını nedeniyle sadece online yapılacak olan özel yetenek sınavı başvurularına, en az lise mezunu 18-30 yaş arası oyuncu adayları başvuru yapabilecek. Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesi (www.odunpazari.bel.tr) üzerinden yapılacak başvurular için son tarih, 25 Kasım 2020 Çarşamba günü. Konu ile daha fazla bilgi almak için isteyen vatandaşlar, 0 222 240 08 85 / 702 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024