Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü de İKAF’24’te - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü de İKAF’24’te

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü de İKAF’24’te
Yayınlama: 29 Şubat 2024 Perşembe
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin destekleriyle düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı'nın açılışı, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Açılışa Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Eskişehir Ak Parti Milletvekilleri Fatih Dönmez, Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Üniversite rektörleri ve çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katılım sağladı.

Katılımda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Eskişehir Ak Parti Milletvekilleri Fatih Dönmez, Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile birlikte Müdürlüğümüze ait stantları gezerek Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici’den detaylı bilgiler aldılar.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özlük İşleri Dairesi Bakanı Sayın Gökhan Aktürk, Fuar'a iştirak ederek üniversite öğrencilerine yönelik “Sağlık Bakanlığında İstihdam Modelleri ve Kariyer” konulu sunum gerçekleştirdi. İç Anadolu Kariyer Fuarı'na; Destek Hizmetleri Başkanı Erol Yılmaz koordinatörlüğünde Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü olarak bağlı kurumlarımızla birlikte iştirak edildi.

Kurumlarımıza ait 8 ayrı stantta ve açık alanda gerçekleştirilen etkinliklerimiz başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm katılımcıların ilgi odağı oldu. Öte yandan İKF’24 stantlarında Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürlükleri, UMKE, İl Ambulans Servisi, Eskişehir Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Çifteler Devlet Hastanesi ve Sivrihisar Devlet Hastanesi tarafından gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler arasında; Sahra hastanesi, mobil diş tedavisi aracı, Sağlıkta Cumhuriyetin 100. Yılı fotoğraf sergisi, kar paletli ambulans-motosiklet ambulans tanıtımı, UMKE faaliyetleri tanıtımı, maketler üzerinde yetişkin-çocuk-bebek yeniden canlandırma eğitimleri, beslenme-sigara bırakma-aşılama-sağlık hizmetlerine ilişkin mobil uygulamalar vb. konularda bilgilendirme broşürlerinin dağıtımı, vücut kitle endeksi hesaplama ve obezite danışmanlığı, sigara bırakma danışmanlığı gibi faaliyetlere yer verildi.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024