Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız Eskişehir Şehir Hastanesini Ziyaret Etti - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız Eskişehir Şehir Hastanesini Ziyaret Etti

Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız Eskişehir Şehir Hastanesini Ziyaret Etti
Yayınlama: 1 Ekim 2021 Cuma
A+
A-

Vali Erol Ayyıldız’ın eşi Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi Eskişehir Şehir Hastanesi Onkolojisi Servisinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Polikliniklerde ayakta tedavi gören ve servislerde yatan hastalarla bir araya gelen Bayan Ayyıldız, hasta ve yakınlarıyla ilgilenerek durumları hakkında hastane Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici’den bilgi aldı.

Hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bayan Ayyıldız, Eskişehir Şehir Hastanesi’nin sağlık alanında son teknolojik donanımla, kaliteli ve konforlu bir ortamda hizmet verdiğini ifade etti. Eskişehir Şehir Hastanesi’nin sadece ilimize değil bölgede ki diğer illere de hizmet verdiğini belirten Bayan Ayyıldız, insanı yaşatmayı hedefleyen bu güzel hizmetin verilmesinde fedakârca çalışan sağlık personeline teşekkür etti.

Ziyarette Uzm. Dr. Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi’ye Vali Yardımcısı Akın Ağca’nın eşi Nazife Ağca, Vali Yardımcısı Salih Altun’un eşi Yeşim Altun, Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz’ün eşi Sultan Güleryüz, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu’nun eşi Deniz Ulu, Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici ile başhekim yardımcıları eşlik etti.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024