ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tufan ÖGE’den İlk Açıklama - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tufan ÖGE’den İlk Açıklama

ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tufan ÖGE’den İlk Açıklama
Yayınlama: 16 Eylül 2021 Perşembe
A+
A-

“Hastane Benim İkinci Evim”

Hastanemiz başhekiminin istifasının ardından göreve atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tufan Öge ilk açıklamasını yaparak şeffaf, adil ve çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceğini söyledi.

 “Bir Grup İçerisine Dahil Olmadım”

Başhekim Prof. Dr. Öge saglisolluhaber.com haber sitesine yaptığı açıklamada 20 senedir Tıp Fakültesi Hastanesi’nde olduğunu, kurum kültürüyle yetiştiğini vurgulayarak, “Hastanenin içerisinden geldim, bu kurumun havasıyla, bu kurumun kültürüyle yetiştim. Tıp Fakültesi Hastanesi bir anlamda benim ikinci evim. Bir grup içerisine hiçbir zaman dahil olmadım, zaten yapımda böyle bir şey yok; kucaklayıcı olmak ve ötekileştirmeden birlik içerisinde çalışma yapmak en iyisi. Ve Allah ömür verirse 20 yıl daha hastaneme ve şehrime hizmet etmek istiyorum, kafamın arkasında başka bir yere gitmek gibi bir düşünce yok” dedi.

“Şeffaf Adil Çözüm Odaklı Yönetim”

Hastane içerisinde oturtmaya çalışacakları yapı hakkında da açıklama yapan Prof. Dr. Öge, “Benim buradaki amacım, öncelikle çalışan arkadaşlarımızın hastaneyi benimsemelerini, sahiplenmelerini sağlamak. Şeffaf, adil ve çözüm odaklı yönetim herkesin hakkı. Bunu meydana getirdiğimiz zaman çalışma barışı da sağlanmış olacak, çalışanlarımız kendi evinde olduğu gibi bu kurumda da mutlu olacak” diye konuştu.

“Ortak Akılla Çalışma Kültürünün İlk Adımı Atıldı”

Hastanenin eski başhekimlerinden tam destek aldığının da altını çizen Prof. Dr. Öge, şöyle devam etti: “Başhekim olduktan sonra, sağ olan tüm eski başhekimlerimiz ziyaretime geldiler, tebrik ettiler ve çalışmalara destek vereceklerini söylediler. Ben de her birinin görüşlerinden, önerilerinden ve deneyimlerinden faydalanacağım. Çünkü burası büyük bir aile. Herkesin fikri çok kıymetli. Hedeflerimizden biri de bu kurum çatısı altında olan herkesin, kuruma ilişkin söz sahibi olmasını sağlamak, kafa yormasını sağlamak. Başarı, bu şekilde daha çabuk gelir ve herkesin başarısı olur. İşte, bu hastaneye emek vermiş sayın başhekimlerimiz ve Rektörümüz Prof. Dr. sayın Kemal Şenocak Hoca ile birlikte hastanede ortak akılla çalışma kültürünün ilk adımı da atılmış oldu.” 

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024