Seyitgazi’deki Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Ederek İnceleme ve Değerlendirmelerde Bulundu - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

Seyitgazi’deki Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Ederek İnceleme ve Değerlendirmelerde Bulundu

Seyitgazi’deki Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Ederek İnceleme ve Değerlendirmelerde Bulundu
Yayınlama: 8 Ocak 2021 Cuma
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge Seyitgazi’deki Sağlık Kuruluşlarına yaptığı ziyarette inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

İlçedeki Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını  inceleyerek idarecilerden bilgiler aldı. Sağlık personeliyle bir araya gelip, çalışanların istek ve önerilerini de dinledi. İlçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp, daha önce tespit edilen eksik ve noksanların giderilmesi aşamalarını yerinde gördü. Müdür Bilge İlçe sağlık kuruluşlarında karşılaştığı hasta ve yakınlarıyla da ilgilenerek almış oldukları sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini sorup geçmiş olsun dileklerini iletip şifa diledi.

 Ziyarette Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge’ye Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin, Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Selçuk Kocaman, Toplum Sağlığı Birim Sorumlusu  Uzman Ömer Gezer ve  Sağlık Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Fikriye Akyüz eşlik etti.

Müdür Bilge ve beraberindeki heyet  İlçedeki sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerin akabinde  Seyitgazi  Kaymakamı  Kutsal Baytak’ada nezaket  ziyarette bulundu.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024