TFF ve Nike, Türkiye Milli Takımlarının Yeni Formasını Tanıttı - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

TFF ve Nike, Türkiye Milli Takımlarının Yeni Formasını Tanıttı

TFF ve Nike, Türkiye Milli Takımlarının Yeni Formasını Tanıttı
Yayınlama: 19 Mart 2024 Salı
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike iş birliğinin 21. yılında, milli takım yeni sezon formaları, 1923'te ilk milli maçta giyilen formalardan ilham alınarak tasarlandı ve en yeni tekstil teknolojileriyle üretildi. Geleneksel değerler ve modern teknolojiyle Türkiye'nin Yeni Milli Takım Forması oluşturuldu.

Türkiye milli takımlarının yeni sezon formaları, Türk futbolunun geleneksel değerleri ve modern teknolojiyi bir araya getirerek, milli takımın yeni bir döneme adım atmasını simgeliyor. Nike tarafından sporcu performansını en yüksek seviyeye taşımak için geliştirilmiş nem yönetimi sağlayan Dri-Fit ADV teknolojisi, kumaştaki nemi ciltten uzaklaştırıyor ve sporcuların kuru ve serin kalmasını sağlıyor. Dri-Fit ADV teknolojisi sayesinde formalar, sporcularla birlikte nefes alıyor ve maç boyunca onlara daha rahat ve konforlu bir performans için destek oluyor.

1923 yılında ilk milli maçta giyilen formadan esinlenerek tasarlanan iç saha formasının ön kısmındaki dikkat çeken kırmızı bant, eğimli üst kısmı ve özel baskıları, sporcuların geçmiş 100 yılın gururunu bugüne taşımasını simgeliyor. Deplasman formasının kırmızı tonu, Al Sancak'ın renklerine sadık kalırken, formanın kalp bölgesinde yer alan armayı öne çıkarıyor. Formaların arka kısmında bulunan "Türkiye" yazısı ise genç sporculara ilham vererek, milli takım ruhunu canlandırıyor ve tek yürek olma duygusunu harekete geçiriyor.

Nike'ın çevreye duyarlı yaklaşımını yansıtan formalar, Nike'ın sıfır karbon ve sıfır atık yolculuğunda bir sonraki adımı temsil ediyor ve şimdiye kadar üretilen en sürdürülebilir forma olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Geleneksel ve modern unsurların harmanlandığı tasarımlar, Türk futbolunun geleceğine yön veriyor.

Taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla beklenen milli takımların yeni sezon formaları, 21 Mart itibarıyla TFF'nin E-Shop (https://eshop.tff.org/yeni-koleksiyon) sayfasında satışa çıkacak. Ayrıca, yurtdışında yaşayan Türk taraftarlar da Ay-Yıldızlıları desteklemek için Avrupa'nın en büyük takım sporları satış kanallarından biri olan 11TeamSports üzerinden yeni formaları temin edebilecekler. (tff-fanshop.com)

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024