Öğrenci Futbol Turnuvasında yarı finalistler belli oldu - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Öğrenci Futbol Turnuvasında yarı finalistler belli oldu

Öğrenci Futbol Turnuvasında yarı finalistler belli oldu
Yayınlama: 11 Mart 2024 Pazartesi
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğrenci Futbol Turnuvasında sona gelindi. Anadolu Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve SKS Daire Başkanı Galip Özsarı’nın başlangıç vuruşunu yaptığı turnuvanın çeyrek final maçlarında takımlar finale çıkmak için mücadele etti.

Yeni sahada ilk turnuva

Geçtiğimiz aylarda yenilenen Sentetik Çim Saha’da düzenlenen turnuvanın çeyrek finalinde A Grubundan Açıköğretim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu ve B Grubundan Eczacılık Fakültesi, İİBF, Yunus Emre MYO, Edebiyat Fakültesi takımları çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Çeyrek Final sonuçlarına göre isimlerini yarı finale yazdıran takımlar ise Edebiyat Fakültesi, İİBF, Hukuk Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi oldu. 11 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek yarı final maçlarında takımlar final için sahaya çıkacak.

Yoğun eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin bir nebzede olsa sosyalleşerek motivasyonlarını arttırmayı amaçlayan Öğrenci Futbol Turnuvasında şampiyon 15 Mart Cuma günü belli olacak. Güz döneminde başlayan turnuvada Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan toplam 14 takım iki grup halinde Anadolu Üniversitesi Sentetik Çim Futbol Sahasında şampiyon olmak için mücadele etti.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024