TEKNİK ADAM İÇİN İLK GÖRÜŞME İLHAN VAR İLE - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

TEKNİK ADAM İÇİN İLK GÖRÜŞME İLHAN VAR İLE

TEKNİK ADAM İÇİN İLK GÖRÜŞME İLHAN VAR İLE
Yayınlama: 16 Haziran 2022 Perşembe
A+
A-

Es-Es’te yönetimi yeni teknik adam için ilk görüşmeyi İlhan Var ile yaptı. Daha önce iki kez Es-Es’te görev yapan İlhan hoca dün kente gelerek yönetim ile masaya oturdu.  İlhan Var ile anlaşma sağlanır ise geçtiğimiz sezon futbolu bırakan Sezgin Coşkun’un da 1. Yardımcı antrenör olacağı öğrenildi.  Görüşmeleri oldukça sessiz yürüten yönetim kurulu teknik adam konusunda bugün açıklama yapması bekleniyor.

TESİSLERDE BİR ARAYA GELDİLER

Eskişehirspor’da yönetim teknik adam konusunda ilk görüşmeyi İlhan Var ile yaptı.

Pazar günü göreve gelen ve önceki gün de ilk toplantısını yapan Es-Es yönetimi ilk iş olarak teknik heyet sorununu çözmek istiyor.

Yönetim kurulu aday isimlerden İlhan Var’ı kente çağırarak ilk görüşmeyi dün öğle saatlerinde tesislerde yaptı.  

DAHA ÖNCEDE ÇALIŞMIŞTI

Eskişehirspor’da önce Alpay Özalan döneminde yardımcı antrenörlük yapan İlhan Var ardından da Mustafa Özer ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına gelmiş ve lig bitmeden yollar ayrılmıştı.  İlhan hoca geçtiğimi sezon 3.lig ekibi Hendekspor’da görev almıştı.

BUGÜN NETLİK KAZACAK

Yönetim kurulu ile dün masaya oturan İlhan Var ile görüşmelerin sürdüğü ve dün gazetemiz baskıya hazırlandığı sırada toplantının devam ettiği öğrenildi. Yeni teknik adamın bugün belli olması bekleniyor.

SEZGİN COŞKUN YARDIMCISI OLACAK

Öte yandan İlhan Var ile anlaşma sağlanır ise geçtiğimiz sezon futbolu bırakan Sezgin Coşkun’un da 1. Yardımcı antrenör olacağı öğrenildi.  Yöneticiler dün Sezgin Coşkun ile de görüşme yaptığı sızan haberler arasında. Başkan Mehmet Şimşek daha önce yaptığı açıklama da Sezgin Coşkun’un futbolu bıraksa bile aktif olarak takım içinde görev alacağını belirtmişti.

 

istikbalgazetesi

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024