A Millî Takımımız, Litvanya maçının hazırlıklarına başladı - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

A Millî Takımımız, Litvanya maçının hazırlıklarına başladı

A Millî Takımımız, Litvanya maçının hazırlıklarına başladı
Yayınlama: 13 Haziran 2022 Pazartesi
A+
A-

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta haziran ayındaki dördüncü ve son maçında 14 Haziran Cumartesi günü İzmir'de Litvanya'yı ağırlayacak A Millî Takımımız, İzmir'e gelişinin ardından karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz yönetiminde Gürsel Aksel Stadyumu'nda basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, dün oynanan Lüksemburg maçına 11'de başlayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise, ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi oynadı ve duran toplar üzerine çalıştı.

Bireysel antrenman programı dâhilinde çalışan Enes Ünal, Lüksemburg maçında hafif bir kas sakatlığı yaşayan Orkun Kökçü ve ayak tırnağında ödem tespit edilen Uğurcan Çakır bugün yapılan saha çalışmasına katılmadı.

A Millî Takımımız, yarın saat 18.00'de maçın oynanacağı Gürsel Aksel Stadyumu'nda ilk 15 dakikası basına açık olacak yapacağı antrenmanla Litvanya mücadelesinin hazırlıklarına devam edecek. Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz ve bir millî futbolcumuz, A Millîlerin antrenmanı öncesinde, saat 17.15'te Gürsel Aksel Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024