ŞİMŞEK GÖREVE DEVAM EDECEK - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ŞİMŞEK GÖREVE DEVAM EDECEK

ŞİMŞEK GÖREVE DEVAM EDECEK
Yayınlama: 11 Haziran 2022 Cumartesi
A+
A-

3 Haziran’da yapılan Eskişehirspor genel kurulunda önce Mali kongre yapılmış ve kulübün borcu 287 Milyon 359 Bin TL olarak açıklanmıştı. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda ise aday çıkmazken mevcut başkan Mehmet Şimşek “ Protesto ediyoruz liste çıkarmıyoruz” sözleri ile aday olmayacaklarını açıklamıştı.

Divan başkanı Orhan Kesikoğlu ise kongreye 12 Haziran Pazar günü saat 14.00'e kadar ara verdi. Sadece seçimli genel kurul yarın yapılacak. Şu ana kadar kimse aday çıkmazken, yarın başkan Mehmet Şimşek’in başka liste çıkmadığı takdirde yenilenen liste ile yeniden başkan olması bekleniyor.  

MALİ KONGERE YAPILMIŞTI

3 Haziran’da çoğunluğa bakılmaksızın yapılan Eskişehirspor genel kurulunda  önce Mali genel Kurul yapılırken, kulübün borcu da 287 Milyon 359 Bin TL olarak açıklanmıştı.Başkan Mehmet Şimşek yaptığı konuşmada Takımı küme düşürdükleri için özür dileyerek “Yalvarıyorum artık bu kulübün artık yanında olun. Bir kulübe yazık oluyor” demişti.

“LİSTE ÇIKARMIYORUZ”

Kısa bir aranın ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurula geçildi.

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, listesine yeni isimler eklemek adına bazı görüşmeler yaptı. Ancak güçlü bir listenin oluşması için yapılan çalışmalarda yönetim için teklif götürülen isimlerden olumsuz yanıt alındı. Liste konusunda da Şimşek “ Protesto ediyoruz liste çıkarmıyoruz” sözleri damga vurmuştu.

SADECE SEÇİM MADDESİ

Divan başkanı Orhan Kesikoğlu aday çıkmadığı için genel kurula 12 Haziran Pazar günü saat 14.00'e kadar ara verdi. Önceki günde açıklama yapan Kesikoğlu “Camiamızın içinde bulunduğu durum, Eskişehir’e yakışmamaktadır.Eskişehir’in tartışmasız en birleştirici unsuru olan camiamızın etrafında şehrimizin tüm dinamiklerinin kenetlenme zamanının geldiği düşüncesindeyiz” dedi. Yarın Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde sadece seçim maddesi ile genel kurul üyeleri toplanacak ve yeni başkan seçilecek.

ORTADA BIRAKMAYACAK

Yarınki genel kurulda Mehmet Şimşek’in yine aday olması ve takımı ortada bırakmaması bekleniyor. Liste için bazı görüşmeler yapan ve destek sözleri de alan Mehmet Şimşek’in başka aday çıkmadığı takdirde yenilenen ekip ile yarın kongre salonunda yine başkan olması bekleniyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024