KONGRE 12 HAZİRAN’A ERTELENDİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

KONGRE 12 HAZİRAN’A ERTELENDİ

KONGRE 12 HAZİRAN’A ERTELENDİ
Yayınlama: 4 Haziran 2022 Cumartesi
A+
A-

Eskişehirspor'a genel kurul dün çoğunluğa bakılmaksızın yapıldı. Önce Mali genel kurulda kulübün borcu 287 Milyon 359 Bin TL olarak açıklandı. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda ise aday çıkmazken mevcut başkan Mehmet Şimşek  aday olamayacaklarını açıkladı. Divan başkanı Orhan Kesikoğlu ise kongreye 12 Haziran Pazar günü saat 14.00'e kadar ara verdi.

BORÇ AÇIKLANDI

Eskişehirspor’da geçtiğimiz hafta yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul, yeterli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı ertelenmişti. Dün Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde önce Mali genel Kurul yapıldı. Borç 287 Milyon 359 Bin TL olarak açıklandı.

ŞİMŞEK ÖZÜR DİLEDİ

Genel kurulda konuşma yapan Başkan Mehmet Şimşek “Öncelikle takımı küme düşürdüğümüz için özür diliyoruz. Bir teşekkür etmek istiyorum. Ahmet Başal aramızda bize bu sene 1 milyon lira yardım etti. Şirketleşme konusunda girişimlerimiz var. Eskişehirspor A.Ş yapmak için çalışmaya başladık. Zaten kulübün bir şirketi var. Yalvarıyorum artık bu kulübün artık yanında olun. Bir kulübe yazık oluyor” dedi

LİSTE OLUŞMADI

Kısa bir aranın ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurula geçildi.

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, listesine yeni isimler eklemek adına bazı görüşmeler yaptı. Ancak güçlü bir listenin oluşması için yapılan çalışmalarda yönetim için teklif götürülen isimlerden olumsuz yanıt alındı.

Yeniden kursüye gelen başkan Şimşek liste çıkarmayacaklarını  belirtti.


12 HAZİRAN'A ERTELENDİ

Divan başkanı  Orhan Kesikoğlu genel kurula 12 Haziran Pazar günü saat 14.00'e kadar ara verdi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024