TFF’den Down Sendromlular Milli Takımı’na başarı ödülü - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

TFF’den Down Sendromlular Milli Takımı’na başarı ödülü

TFF’den Down Sendromlular Milli Takımı’na başarı ödülü
Yayınlama: 1 Mayıs 2022 Pazar
A+
A-



Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Milli Takımı'na, Peru'nun Lima şehrinde düzenlenen Down Futsal Dünya Şampiyonası'nda üçüncü olarak bronz madalya kazanması nedeniyle TFF Yönetim Kurulu özel bir ödül vermeyi kararlaştırdı.

Bundan 4 yıl önce, Engelliler Koordinasyon Kurulu ve Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın ile yapılan stratejik iş birliğinin hemen ardından yapılan Avrupa Şampiyonasında üçüncülük, geçen yıl Avrupa Şampiyonluğu kazanan ve bu yıl Nisan ayında Futsal Dünya Şampiyonası'nda üçüncü olan Down Sendromlular Milli Takımına, TFF Yönetim Kurulu, 640 bin lira özel ödül verilmesi kararını aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Engelliler Koordinasyon Kurulu'ndan sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, "Biz  TFF olarak 2006'dan itibaren stratejik iş birliği ile desteklediğimiz Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Milli Takımını aldıkları Dünya üçüncülüğünden ötürü ödüllendirmeye karar verdik. Bu desteklerden dolayı Başkanımız Sayın Servet Yardımcı'ya ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
 

 
 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024