ES-ES SON MAÇA BİLENİYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ES-ES SON MAÇA BİLENİYOR

ES-ES SON MAÇA BİLENİYOR
Yayınlama: 29 Nisan 2022 Cuma
A+
A-

Lige Pazar günü başkentte oynayacağı Ankara Demir maçı ile noktalayacak olan Şimşekler dün de tek çalışma yaptı. Bugünde tek antrenman yapacak olan Es-Es’te teknik direktör Suat Kaya’nın Ankara’da bazı genç oyunculara şans vermesi bekleniyor. Siyah-kırmızılı ekip yarın yola çıkacak. 

PRESTİJ MAÇLARINI DA KAYBEDİYORUZ

Üst üste iki kez küme düyen şimşekler bu sezonda lige erken veda etmişti. Haftalar öncesinden düşmeyi garantileyen Eskişehirspor son maçlarına prestij amaçlı çıkıyor. Kırmızı Şimşekler, prestij karşılaşmalarında da şu ana kadar kazanamadı. Uşakspor beraberliğinin ardından Kırşehir Belediyespor’a deplasmanda 2-0 sonrasında iç sahada Nazilli Belediyespor’a 5-2 mağlup olduk.


LİG BİTİYOR


Es-Es bu sezon son maçı Pazar günü Ankara Demirspor ile yapacak. Teknik direktör Suat Kaya yönetimindeki takım bu maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım dünü tek çalışma yaparak geçirdi. Tesislerdeki antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.


GENÇLERE ŞANS..


Öte yandan Suat hocanın başkente ligde fazla forma şans bulan bazı oyuncuları götürmeyeceği ve onların yerine de A takım ile çalışmalara çıkan bazı genç oyunculara görev vereceği öğrenildi.  Gençlerle de olsa Es-Es rakibi karşısında iyi mücadele edip ligi güzel bir sonuç ile kapatmayı hedefliyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024