“ÜZÜNTÜ VE ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDEYİM” - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

“ÜZÜNTÜ VE ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDEYİM”

“ÜZÜNTÜ VE ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDEYİM”
Yayınlama: 9 Ekim 2021 Cumartesi
A+
A-

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cem Karaca kendisine verilen 5 maçlık cezanın ağır olduğunu belirterek, üzüntü ve şaşkınlık içerisinde olduğunu ifade etti. Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Artık Gülüyorum! Cem Karaca hoca 5 maç ceza verilmiş. Lisansını yaksaydınız @TFF_Org” şeklinde paylaşımda bulundu.

Cem Karaca “Hakkımda verilmiş olan kararı üzüntü ve şaşkınlıkla öğrenmiş bulunmaktayım” diyerek şu ifadeleri kullandı:
“Daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim gibi saha içerisinde rakip takım antrenörüyle yaşamış olduğum durum herkesin malumudur. Bu konuda hakem raporunda belirtildiği gibi kendi alanımızda oyuncularıma ve bana karşı rakip takım antrenörünün saldırısı karşısında anlık bir tepkiyle oyuncularımı ve bölgemizi savundum. Bu rapor doğrultusunda gördüğüm kırmızı kartın doğru bir karar olmadığını düşünüyorum.

 Kaldı ki bunun dışında takımımızla ilgili genel olarak sezon başından beri verilmiş şanssız kararlardaki hatalar gibi bu maçta da hiç beklemediğimiz bir durumla karşı karşıya kaldık. Tedbirlere uymama şeklinde belirtilen 5 maç cezada görülen o ki, emniyet güçleriyle görüşülmemiş ve stadyum içerisinde ve özellikle durduğum tribündeki gerginlik göz önüne alınmamıştır. Çünkü eğer yetkililer, emniyet güçleriyle görüşmüş olsalardı, güvenlik tedbirleri sebebiyle içeri alındığımı gayet iyi öğrenebilirdi.”

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024