Bakan Kasapoğlu, Tokyo Olimpiyat Ve Paralimpik Oyunları Kutlama Resepsiyonu’na Katıldı - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Bakan Kasapoğlu, Tokyo Olimpiyat Ve Paralimpik Oyunları Kutlama Resepsiyonu’na Katıldı

Bakan Kasapoğlu, Tokyo Olimpiyat Ve Paralimpik Oyunları Kutlama Resepsiyonu’na Katıldı
Yayınlama: 6 Ekim 2021 Çarşamba
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Japonya’nın Ankara Büyükelçiliğ’inde düzenlenen "Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Kutlama Resepsiyonu"na katıldı.

Japonya’nın Ankara Büyükelçiliğ’inde düzenlenen Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Kutlama Resepsiyonu’na katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Tokyo 2020'yi hep güzel yönleriyle hatırlayacağımız gibi Türkiye olarak bu başarıları, sporcularımızla ve spor ailemizle daha yukarılara taşıyacağız" dedi.

Bakan Kasapoğlu, Japonya Büyükelçiliğinde düzenlenen "Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Kutlama Resepsiyonu"na katıldı. Resepsiyonda bir konuşma yapan Bakan Kasapoğlu, daveti nedeniyle Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Kazuhiro Suzuki'ye teşekkür etti.

Tokyo 2020'nin pek çok güzel hatıra ve başarılarla geride kaldığını belirten Bakan Kasapoğlu, "Tokyo 2020'yi hep güzel yönleriyle hatırlayacağımız gibi Türkiye olarak bu başarıları, sporcularımızla ve spor ailemizle daha yukarılara taşıyacağız. Sporcularımızın bu süreçteki heyecanı, adanmışlığı ve gayretini hep birlikte gördük. Onlar da bizleri en güzel şekilde temsil ettiler" diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu, Tokyo'dan güzel hatırlarla döndüklerini vurgulayarak, organizasyonu başarıyla düzenleyen Japonya'ya teşekkür etti.

Resepsiyona, milli sporcular Mete Gazoz, Ferhat Arıcan ve Oğuz Akbulut ile diğer ilgililer katıldı.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024