Başkan Tepki Gösterdi: BİR KİŞİ ARAYIP SORMADI - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Başkan Tepki Gösterdi: BİR KİŞİ ARAYIP SORMADI

Başkan Tepki Gösterdi: BİR KİŞİ ARAYIP SORMADI
Yayınlama: 5 Ekim 2021 Salı
A+
A-

Takımın yönetim dışında kimsenin sahiplenmediğine isyan eden  başkan Mehmet Şimşek “Çok gergin ve stresli maça gidiyoruz bir Allah’ın kulu arayıp sormuyor.  Biz 17-18 yaşındaki bize emanet çocukların beş dakika yanından ayrılmadık. Bir takım bu kadar kaderine terk edilmemeli. Birileri çıkıp sorar bir ihtiyacınız var mı diye. Ama ne arayan oldu, ne de soran” dedi.

“ÇOCUKLARIN YANINDAN AYRILMADIK”

Eskişehirspor başkanı Mehmet Şimşek yalnızlığa sitem etti.

Cumartesi günü en uzak deplasmanda Amed’e konuk olan Kırmızı Şimşeklerde yönetim nerede ise tam kadro maçı takip etti. Diyarbakır’da  yalnız kaldıklarını belirten başkan Şimşek “Bu kadar gergin ve stresli maça gidiyoruz bir Allah’ın kulu arayıp sormuyor.  Biz 17-18 yaşındaki bize emanet çocukların beş dakika yanından ayrılmadık. Bir takım bu kadar kaderine terk edilmemeli. Birileri çıkıp sorar bir ihtiyacınız var mı diye. Ama ne arayan oldu ne de soran. Sadece yönetim kurulu ve birkaç her zaman yanımızda olan arkadaşlar ile maça gittik geldik” dedi.

“HEPSİ VARDI”

Başkan Şimşek ev sahibi takımın adeta kenetlendiklerini de gördüklerini belirterek “Gel gelelim ev sahibi takım  bizim maça öyle bir kenetlenmiş ki. Milletvekilleri Belediye başkanları, il başkanları.. Hepsi heyecanla yerlerinde duramadan maçı izledi”

TRİBÜNDE İZLEDİLER

Öte yandan Cumartesi günkü karşılaşmada Amedspor’a destek vermek amacıyla HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun ve HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu da taraftarlar arasında maçı izledi.

EMNİYETE TEŞEKKÜR

Başkan Mehmet Şimşek son olarak “Diyarbakır deplasmanımızda takımımızı havalimanından karşılayarak, dönüş anlarına kadar yanımızda olan ve güvenliği sağlayan Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere tüm spor şube ve çevik kuvvet mensuplarına kulübüm adına teşekkür ederim” dedi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024