Eses’ten Gittiler, Formayı Unuttular - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Eses’ten Gittiler, Formayı Unuttular

Eses’ten Gittiler, Formayı Unuttular
Yayınlama: 1 Ekim 2021 Cuma
A+
A-

Tüm ısrarlara rağmen Eskişehirspor’dan ayrılan oyuncular gittikleri takımlarda formaya hasret durumda. Mehmet Özcan, İbrahim Halil Öner, Ebrar Aydın, Talha Erdoğan ve Bedirhan sürekli olmasa da ilk 11’de forma şansı bulan oyuncular oldu.

Mevlüt Çelik ve Furgan Polat tüm maçlarda yedek kulübesinde yer alırken, Mevlüt 1 dakika şans buldu.   Kaleci Ekrem, Furkan, Alperen, Emir ise henüz kadroya bile giremedi. Takımda kalmayıp şanlarını gurbette deneyen futbolcular Es-Es’i arar durumda.

HEDEFLERİ BÜYÜKTÜ

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması giyen oyuncular yönetimlerin takımda kalmalarını istemesine rağmen büyük hedefleri olduğunu söyleyip tek tek ayrılmışlardı.

Eskişehirspor’dan ayrılan oyuncuların bir çoğu gittikleri takımlarda formaya hasret durumda.

KİMLER NEREYE GİTTİ

Mehmet Özcan Bandırmaspor’a giderken Uğurcan Semizoğlu önce Rizespor’a gitti ardından da Pazarspor’a kiralandı. Mevlüt Çelik Kocaelispor, Talha Erdoğan Boluspor, Bedirhan Altunbaş Manisa FK, ,Erdal Akdari Denizlispor, İbrahim Halil Öner Sarıyer, Furgan Polat Ankaraspor, Emir Yıldız Adıyamanspor, Ebrar Aydın, Nevşehirspor, Furkan Balaban Tarsus, Alperen Kocabaş Karşıyaka’ya gitti. Kalece Ekrem ise lig bitmeden Hatay’a giderken, oradan da Gazişehir takımının yolunu tuttu.

OYNUYORLAR MI?

Bu oyunculardan Mehmet Özcan Bandırma’da 3 maç, Talha Bolu’da 1 kez ilk 11’de sahaya çıkıp 2 maçta da sonradan dahil oldu. Bedirhan Manisa’da 1 maç 11’de olmak üzere 2 maç görev aldı. Mevlüt Çelik tüm maçlarda yedek kulübesinde yer alırken sadece 1 kez oyuna girdi. Erdal Akdari ise Denizlispor’da 1 kez sonradan oyuna girip kırmızı kart gördü.

İbrahim Halil Öner 2 maç 11, 2 maçta da sonradan oyuna girerken, 1 kez de rakip ağları havalandırdı. 3.lig takımı Nevşehir’de yer alan Ebrar Aydın ise takımında ilk 11’de oynayan oyuncuların başında geldi.  

SİFTAHLARI YOK

Furgan Polat Ankaraspor’a tüm maçlarda yedek kalırken, henüz forma şansı bulamadı.  Adıyaman’a giden Emir Yıldız, Tarsus’a giden Furkan Balaban, Karşıyaka’ya giden Alperen Kocabaş takımda kadroya bile giremeyen oyuncular oldu. Kalece Ekrem ise 1 dakika bile şans bulamadı.

 

istikbal gazetesi

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024