“BİZ OLUP SAVAŞACAĞIZ” - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

“BİZ OLUP SAVAŞACAĞIZ”

“BİZ OLUP SAVAŞACAĞIZ”
Yayınlama: 24 Temmuz 2021 Cumartesi
A+
A-

Eskişehirspor’da 27 Temmuz’da yapılacak olan Genel kurulda aday olmaya karar veren Mehmet Şimşek sosyal medyadan yaptığı açıklama da “Armanın yeniden yükselmesi için sorumluluk almaktan ve yönetimde olmaktan gurur duyarız. 1965’ten beri süre gelen bozuk düzene karşı biz olup savaşacağız” dedi.

Yönetim listesini hazırlayan Şimşek bir çok isim ile görüşmeler yapıyor. Kulübün yaşaması adına herkes ile görüşen Mehmet Şimşek’in listesinde Özgür Marangoz, Selim Demircioğlu, Erkan Koca gibi isimler yer aldığı öğrenildi. Yönetim Salı günü netleşecek.  


3 KEZ ERTELENMİŞTİ


Eskişehirspor’da 11 Haziran’da yapılan genel kurulda Mustafa Akgören ve ekibi görevi bırakırken, aday çıkmamıştı. Aday olmadığı için Divan heyeti kulübü yönetirken, genel kurul 3 kez ertelendi. Başkanlığı düşünen Fatih Baturaygil’in “Kesinlikle aday olmayacağım” açıklamasının ardından kimin başkan olacağı ise merak konusu oldu. Daha önce yöneticilik yapan ve Divan da yer alan Mehmet Şimşek bir çok isim tarafından başkanlık için ikna edildi.


HEYECAN YARATTI


Bayramdan 1 gün önce Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Şimşek “Babadan evlada en kıymetli mirastır bizim için ESKİŞEHİRSPOR. Sevdamızın yok olması 7’den 70’e hepimizi derinden yaralar! Armanın yeniden yükselmesi için sorumluluk almaktan ve yönetimde olmaktan gurur duyarız. 1965’ten beri süre gelen bozuk düzene karşı BİZ olup savaşacağız” sözleri şehirde de heyecan yaşattı.


LİSTESİNİ HAZIRLIYOR


Bayram boyuncu bir çok görüşme yapan ve listesini hazırlayan Mehmet Şimşek Eskişehirspor’un yaşaması adına iyi bir ekip yapmak istiyor. Şimşek’in listesinde Özgür Marankoz, Selim Demircioğlu, Erkan Koca, Özgür Tulun, Hakan Sayın gibi isimler yer aldığı öğrenildi. Bazı sürpriz isimlerin de yar alacağı yönetim listesi Salı günü netleşecek. 


YASAĞIN KALKAMASI İÇİN UĞRAŞACAKLAR


Büyük bir aksilik olmaz ise Salı günü göreve gelecek olan Mehmet Şimşek başkanlığındaki yeni yönetim transfer yasağının kaldırmak için son güne kadar mücadele verecek. Eğer yasak kalkmaz ise yeni sezonda Şimşekler elde kalan oyuncular ile lige devam edecek.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024