ŞEHRİN DUYARSIZLIĞINA ŞAŞKINIZ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ŞEHRİN DUYARSIZLIĞINA ŞAŞKINIZ

ŞEHRİN DUYARSIZLIĞINA ŞAŞKINIZ
Yayınlama: 15 Temmuz 2021 Perşembe
A+
A-

Transfer yasağını kaldırmak için mücadele veren Eskişehirspor eski 2. Başkanı ve Divan kurulu üyesi Fatih Baturaygil, şehrin ilgisizliği karşısında  “Divan Kurulu üyeleri olarak mücadelemize devam ediyoruz ancak şehirden yeterli desteği alamamak bizi çok üzüyor. Açıkçası yalnız bırakılıyoruz” dedi.

GÖRÜŞMELER YAPIYOR

Eskişehirspor Divan heyetinde yer alan Fatih Baturaygil, İstanbul’da görüşmelerini sürdürüyor. 27 Temmuz’a ötelenen kongre öncesinde yapılan görüşmeler durumu netleştirecek. Fatih Baturaygil, kulübe kaynak yaratmak adına 2-3 firma ile sponsorluk konusunda görüşmeler yaptı.


SONUCA ULAŞACAK

Teklifler sunuldu. Önümüzdeki günlerde sponsorluk konusunda gelişmeler sonuca ulaşacak. Aynı zamanda Fatih Baturaygil, bir taraftan da transfer tahtasının açılması için imza vermesi gereken isimlerin avukatları ve kendileri ile görüşmeler gerçekleştiriyor. İmzaların alınması konusunda dün de telefon trafiği yaşandı.


“YALNIZ BIRAKILIYORUZ”

Fatih Baturaygil “Divan Kurulu üyeleri olarak mücadelemize devam ediyoruz ancak şehirden yeterli desteği alamamak bizi çok üzüyor. Açıkçası yalnız bırakılıyoruz. Şehirde Eskişehirspor’un konuşulmadığı masa yok. Herkes Eskişehirspor için dertleniyor ancak somut bir adım atan yok. Taraftar dışında mücadele eden, bir şeyler yapmaya çalışan kimse yok. Şehrin duyarsızlığı karşında şaşkınız. Tesislere en son kim ziyarete geldi, inanın hatırlamıyorum” dedi.


“TIKANDIK VE ÇOK YORULDUK”

Baturaygil “Şehir dışında imza toplayabilmek için görüştüğümüz insanlar Eskişehir gibi bir kentin bu takımına neden sahip çıkmadığını hayretle karşıladıklarını söylüyorlar. Son kongreye iki haftadan az bir süre kaldı. Ortada takım yok. Bütün yük divan heyetindeki üç dört kişiye devrildi. Açıkçası tıkandık ve çok yorulduk. Alacaklılar para diye diretiyorlar ancak maddi olarak sıfır noktasındayız. Arma sevdamız ile imza toplayabilmek için son saniyeye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Şehrimizden ivedilikle destek bekliyoruz” dedi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024