ES-ES İÇİN KADER GÜNÜ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ES-ES İÇİN KADER GÜNÜ

ES-ES İÇİN KADER GÜNÜ
Yayınlama: 12 Temmuz 2021 Pazartesi
A+
A-

Eskişehirspor için bugün gerçekten de kader günü . Daha önce iki kez ertelenen genel kurul bugün 16:00’da Eskişehir Hasan Polatkan Kültür Merkezinde yapılacak. Sonucun ne olacağını herkes merak ediyor.

Daha önce aday olacağını açıklayan Fatih Baturaygil ve arkadaşları liste yapmayacağını bildirdi. Şu ana kadar aday çıkmadı. Bugünkü genel kurulda da Divanın vereceği karar önemli. Yine ötelenme gündemde.

SÜRE DOLDU

4 Haziran’da çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan Eskişehirspor genel kurulu 11 Haziran’da yapılmış ve Başkan Mustafa Akgören ve arkadaşları görevi bırakmıştı.

Ardından aday çıkmayınca 28 Haziran'daki genel kurulda da liste olmayınca kongre 12 Temmuz’a ertelendi.

BATURAYGİL ADAY DEĞİL

Siyah Kırmızılı kulüpte başkan yardımcılığı yapan ve şu anda divanda yer alan Fatih Baturaygil’in ismi başkanlık için gündeme geldi.   Listesini hazırlayan ve eski bazı başkanlardan da destek alan Baturaygil gelişmelerin ardından ani karar ile aday olmayacağını açıkları ve bugün de kongrede liste çıkarmayacağını söyledi.

GÖRÜŞMELER OLUMSUZ

Kulübün ortada kalmaması adına Divan başkanı Ali Çelikoğlu, ile birlikte Fatih Baturaygil ve Mehmet Kahya hafta içi Vali Erol Ayyıldız ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret ederek takımın durumu hakkında bilgi verdi. Ancak bu ziyaretlerden de olumlu bir gelişme yaşanmadı.

YİNE ÖTELEME OLABİLİR

Bugün Eskişehirspor için adeta kadar günü. Daha önce ertelenen genel kurulda bugün aday çıkmaz ise yine ötelenmesi bekleniyor.  Bu konuda tek yetkili ise Divan kurulu. Divan kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu “Umudumuz kalmadı. Pazartesi günü bir liste talibi olmadığı durumda ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Orada olmak istemiyorum, bu kulübü kapatan son divan başkanı olmak istemiyorum”  demişti.

Ancak Çelikoğl’nun bugün genel kurul salonunda olması bekleniyor.

TARAFTAR SÜRPRİZ BEKLİYOR

Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Toplantısı bugün saat 16:00’da Eskişehir Hasan Polatkan Kültür Merkezinde yapılacak. Sonucun ne olacağını herkes merak ediyor. Sürpriz bir liste çıkıp çıkmayacağı merak konusu. Gelişmeleri endişe içinde takip eden taraftarlar bugün sürpriz bir adayın çıkarak Eskişehirspor’u sahipsiz kalmaması ve yaşamasını istiyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024