KONGRE 4 HAZİRAN’DA - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

KONGRE 4 HAZİRAN’DA

KONGRE 4 HAZİRAN’DA
Yayınlama: 20 Mayıs 2021 Perşembe
A+
A-

Es-Es'in Olağanüstü Seçimli Genel Kurul tarihi belirlendi. Buna göre Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul, 4 Haziran Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Çoğunluk sağlamaz ise toplantı 11 Haziran ayni saat ve salonda gerçekleşecek.  Genel kurulda aday çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.


KÖTÜ SEZONUN ARDINDAN


Eskişehirspor tarihini en kötü sezonunu geride bıraktı. Önceki sezon lig düşen ancak pandemi nedeniyle ligde kalan Siyah Kırmızılı takım bu sezon da başarısız oldu. TFF 1. Ligine haftalar kala veda etti. Transfer tahtası açılamadı. Kulüp lisansı alınamadığı için 3 puan silindi. Genç ağırlıklı oyuncularla da farklı yenilgiler alındı. Haftalar kala lige veda edildi.


TOPLANIP KARAR ALMIŞTILAR


Başkan Mustafa Akgören ve yönetimi Eskişehirspor’u kulübünü yaşatmak adına çaba gösterdi. Bazı alacaklı dosyaları yapılandırdılar. Bazı dosyaları ise tamamen kapattılar… Ancak sportif anlamda başarı gelmeyince Siyah Kırmızılı takım 2. Lige düştü… Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim tesislerde toplandı…


4 ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZ İSE 11 HAZİRAN DA


Sezonu değerlendiren yönetim ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı… Eskişehirspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nun yapılacağı gün, saat ve yer belirlendi. Seçimli genel kurul 4 Haziran Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saat 14.30’da Olağan Mali Genel Kurul yapılacak. Ardından 16.30’da ise Seçimli genel kurul gerçekleştirilecek.


Çoğunluk sağlanamadığı taktirde Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçim Genel Kurul, 11 Haziran Cuma günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.


ADAY ÇIKACAK MI?


Kulübün yaşaması için çaba gösteren Başkan Mustafa Akgören, Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda başkan adayı olmayacağı sızan haberler arasında.  Kongrede aday çıkıp çıkmayacağı ise merak ediliyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024