TÜRKİYE’NİN EN İYİ ZEMİNİNE SAHİBİZ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

TÜRKİYE’NİN EN İYİ ZEMİNİNE SAHİBİZ

TÜRKİYE’NİN EN İYİ ZEMİNİNE SAHİBİZ
Yayınlama: 7 Nisan 2021 Çarşamba
A+
A-

Geçtiğimiz hafta genel kurul yapan TSYD Eskişehir Şubesini ziyaret eden Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, başkan Sadi Seda ve yönetim kurulu ile görüştü.  Tatlısu “Eskişehir zemini Türkiye’nin en iyi zeminine sahip” dedi.

TATLISU TSYD’Yİ ZİYARET ETTİ

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, TSYD Eskişehir Şubesini ziyaret etti. Ziyarette TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, yöneticilerden Erkan Midilli, Erhan Ünal, Ayhan Aydıner, Deniz Açık ve Nazım Aydın hazır bulundu.  Tatlısu, TSYD’de yeniden başkan seçilen Sadi Seda ve yönetimine başarı diledi.  Ziyarette Eskişehir sporu konuşuldu.

EN İYİ ZEMİNE SAHİP

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Eskişehir’de yeni tesis ve salon sayısını artırmak için çalıştıklarını söyledi. Eskişehir Stadı’nın UEFA standartlarını karşılayan ülkenin önemli statlarından olduğunu ifade eden Tatlısu, iyi şartlardaki çim zemin açısından da TFF’den onay aldıklarını vurguladı. Tatlısu “Eskişehir zemini Türkiye’nin en iyi zeminine sahip” dedi.

YÖNETİM TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan TSYD Eskişehir Şube yönetimi de ziyaretten dolayı il müdürü Tatlısu’ya teşekkür etti.  Tatlısu Spor yazarlarının her zaman yanında olduklarını belirtti.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024